Döşemealtı Kariyer Günleri İş Sahibi Yapıyor

Belediyeler 18.05.2022 - 22:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2558+ kez okundu.
 

Döşemealtı Kariyer Günleri İş Sahibi Yapıyor

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla ilçedeki işsizlik sayısını azaltmak için kurulan Nar Masa İş-Kur ofisi istihdam yaratmaya devam ediyor.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla ilçedeki işsizlik sayısını azaltmak için kurulan Nar Masa İş-Kur ofisi istihdam yaratmaya devam ediyor. İş verenle, iş arayanlar arasında köprü görevini üstlenen Döşemealtı Belediyesi düzenlediği “Kariyer Günleri”ne bir yenisini daha ekledi. Döşemealtı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren CW Enerji firması personel alımı için Döşemealtı Belediyesi ile ortaklaşa kariyer günü düzenledi. Nar Masa İş-Kur Ofisi farklı alanlar için 425 personel alımı yapacağını duyuran firmanın yetkilileri ile iş arayanları Döşemealtı Belediyesi’nde buluşturdu. 20-45 yaş aralığında yaklaşık 200 kişi görüşmelere katılmak için başvurdu. Firmanın insan kaynakları ve personel sorumlularının bizzat katıldığı Kariyer Günü’nde başvuru sahipleriyle hem toplu hem de birebir mülakat yapıldı. Yapılacak değerlendirmenin ardından bu hafta içerisinde başvuruları olumlu bulunan kişilerin iş başı yapacağı açıklandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, göreve gelmesinin ardından 2017 yılı Nisan Ayı’nda Nar Masa’yı kurarak İş-Kur ofisi faaliyetlerinin aktif olmasını sağladı. Kurulduğu günden bu yana 3 bin 26’sı kadın 2 bin 762’si erkek 5 bin 788 başvuru alan İş-Kur ofisi tam bin 679 kişiyi işe yerleşmesine aracılık etti. Bu yıl ise İş-Kur müracatları sonucunda tam 197 kişi Döşemealtı Belediyesi refaransıyla iş başı yaptı.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla ilçedeki işsizlik sayısını azaltmak için kurulan Nar Masa İş-Kur ofisi istihdam yaratmaya devam ediyor.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla ilçedeki işsizlik sayısını azaltmak için kurulan Nar Masa İş-Kur ofisi istihdam yaratmaya devam ediyor.

İş verenle, iş arayanlar arasında köprü görevini üstlenen Döşemealtı Belediyesi düzenlediği “Kariyer Günleri”ne bir yenisini daha ekledi. Döşemealtı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren CW Enerji firması personel alımı için Döşemealtı Belediyesi ile ortaklaşa kariyer günü düzenledi.

Nar Masa İş-Kur Ofisi farklı alanlar için 425 personel alımı yapacağını duyuran firmanın yetkilileri ile iş arayanları Döşemealtı Belediyesi’nde buluşturdu. 20-45 yaş aralığında yaklaşık 200 kişi görüşmelere katılmak için başvurdu. Firmanın insan kaynakları ve personel sorumlularının bizzat katıldığı Kariyer Günü’nde başvuru sahipleriyle hem toplu hem de birebir mülakat yapıldı. Yapılacak değerlendirmenin ardından bu hafta içerisinde başvuruları olumlu bulunan kişilerin iş başı yapacağı açıklandı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, göreve gelmesinin ardından 2017 yılı Nisan Ayı’nda Nar Masa’yı kurarak İş-Kur ofisi faaliyetlerinin aktif olmasını sağladı. Kurulduğu günden bu yana 3 bin 26’sı kadın 2 bin 762’si erkek 5 bin 788 başvuru alan İş-Kur ofisi tam bin 679 kişiyi işe yerleşmesine aracılık etti. Bu yıl ise İş-Kur müracatları sonucunda tam 197 kişi Döşemealtı Belediyesi refaransıyla iş başı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.