EMİTT Turizm Fuarında Manavgat Rüzgârı Esti

Ekonomi 14.02.2022 - 19:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2003+ kez okundu.
 

EMİTT Turizm Fuarında Manavgat Rüzgârı Esti

İstanbul’da düzenlenen 25’nci EMITT Turizm fuarının gözdesi Manavgat oldu. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, EMITT Turizm Fuarının bölge turizmi için önemine vurgulayarak hedeflerinin Manavgat bölgesine gelen yerli turist
İstanbul’da düzenlenen 25’nci EMITT Turizm fuarının gözdesi Manavgat oldu. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, EMITT Turizm Fuarının bölge turizmi için önemine vurgulayarak hedeflerinin Manavgat bölgesine gelen yerli turist sayısının artışına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT-2022), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde iki yıllık salgının ardından 25. kez kapılarını açtı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO ) EMITT Turizm Fuarında stant açarak Manavgat-Side destinasyonunu tanıttı. Fuara MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Demir Durar,  Meclis Üyesi Baykal Özden katıldı.  Fuarın açılışından itibaren MATSO tarafından açılan stantta tatilcilere Manavgat-Side Turizm destinasyonunda rüya gibi bir tatil geçireceklerini anlatılarak bölgemizi tanıtan çeşitli materyaller hediye edildi. “MANAVGAT –SİDE DESTİNASYONU’NU TANITIYORUZ” MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  bu yıl fuarda MATSO olarak güzel bir tanıtım çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Güngör,  “Kentimize gelen yerli turist sayısının artışına katkı sağlamak amacıyla EMITT Turizm Fuarı’nda Manavgat-Side destinasyonunu tanıttık. Hedefimiz 1 turist daha fazla gelmesine katkı sağlamak. Manavgat Belediyesi ve MATSO olarak stantlarımızda misafirlerimizi ağırladık.  Fuarda Manavgat Belediyesi de stant açarak bölgemizi tanıttı. Manavgat Belediyesinin bölgemizin tanıtımına yönelik önemli çalışmalar yaptığını gözlemledik. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e Manavgat’ın tanıtımına yaptıkları katkıdan ve gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederim” dedi. STANTIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ Standımızda Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, ATSO Başkanımız Davut Çetin, ilçe belediye başkanlarımız ve turizm sektörünün temsilcilerini ağırladık. Ayrıca televizyon programcısı İlker Ayrık,  tur operatörleri, gazeteciler ve tatilciler ile çok sayıda turizmci ziyaret etti. Tanıtım çok güzel ve verimli geçti” dedi. Güngör, fuara katılarak stant açan Manavgat ve bölge firmalarını da ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi. AMACIMIZ YERLİ TURİST ARTIŞINA KATKI SAĞLAMAK EMİTT Turizm Fuarında tanıtım çalışmalarının bölge turizmine katkı sağlayacağını ve bölge tanıtımı açısından verimli geçtiğini kaydeden Başkan Güngör, fuarının iç piyasa açısından önemine dikkat çekti. Başkan Güngör, ziyaretçilere Manavgat ve Manavgat’ta tatil imkânlarıyla ilgili bilgiler verdiklerini sözlerine ekleyerek, “MATSO olarak, amacımız bölgemize gelen yerli turist sayısının artışına katkı sağlamak. Fuarda bölgemize yoğun bir ilgi olduğunu gördük. Fuarımız çok başarılı geçti… İnşallah başarılı bir sezon geçiririz” diye konuştu.
İstanbul’da düzenlenen 25’nci EMITT Turizm fuarının gözdesi Manavgat oldu. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, EMITT Turizm Fuarının bölge turizmi için önemine vurgulayarak hedeflerinin Manavgat bölgesine gelen yerli turist

İstanbul’da düzenlenen 25’nci EMITT Turizm fuarının gözdesi Manavgat oldu. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, EMITT Turizm Fuarının bölge turizmi için önemine vurgulayarak hedeflerinin Manavgat bölgesine gelen yerli turist sayısının artışına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT-2022), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde iki yıllık salgının ardından 25. kez kapılarını açtı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO ) EMITT Turizm Fuarında stant açarak Manavgat-Side destinasyonunu tanıttı. Fuara MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Demir Durar,  Meclis Üyesi Baykal Özden katıldı.  Fuarın açılışından itibaren MATSO tarafından açılan stantta tatilcilere Manavgat-Side Turizm destinasyonunda rüya gibi bir tatil geçireceklerini anlatılarak bölgemizi tanıtan çeşitli materyaller hediye edildi.

“MANAVGAT –SİDE DESTİNASYONU’NU TANITIYORUZ”

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  bu yıl fuarda MATSO olarak güzel bir tanıtım çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Güngör,  “Kentimize gelen yerli turist sayısının artışına katkı sağlamak amacıyla EMITT Turizm Fuarı’nda Manavgat-Side destinasyonunu tanıttık. Hedefimiz 1 turist daha fazla gelmesine katkı sağlamak. Manavgat Belediyesi ve MATSO olarak stantlarımızda misafirlerimizi ağırladık.  Fuarda Manavgat Belediyesi de stant açarak bölgemizi tanıttı. Manavgat Belediyesinin bölgemizin tanıtımına yönelik önemli çalışmalar yaptığını gözlemledik. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e Manavgat’ın tanıtımına yaptıkları katkıdan ve gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederim” dedi.

STANTIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Standımızda Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, ATSO Başkanımız Davut Çetin, ilçe belediye başkanlarımız ve turizm sektörünün temsilcilerini ağırladık. Ayrıca televizyon programcısı İlker Ayrık,  tur operatörleri, gazeteciler ve tatilciler ile çok sayıda turizmci ziyaret etti. Tanıtım çok güzel ve verimli geçti” dedi. Güngör, fuara katılarak stant açan Manavgat ve bölge firmalarını da ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

AMACIMIZ YERLİ TURİST ARTIŞINA KATKI SAĞLAMAK

EMİTT Turizm Fuarında tanıtım çalışmalarının bölge turizmine katkı sağlayacağını ve bölge tanıtımı açısından verimli geçtiğini kaydeden Başkan Güngör, fuarının iç piyasa açısından önemine dikkat çekti.

Başkan Güngör, ziyaretçilere Manavgat ve Manavgat’ta tatil imkânlarıyla ilgili bilgiler verdiklerini sözlerine ekleyerek, “MATSO olarak, amacımız bölgemize gelen yerli turist sayısının artışına katkı sağlamak. Fuarda bölgemize yoğun bir ilgi olduğunu gördük. Fuarımız çok başarılı geçti… İnşallah başarılı bir sezon geçiririz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.