Esen: Esnafımızı Yalnız Bırakmayacağız

Gündem 13.01.2022 - 21:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1967+ kez okundu.
 

Esen: Esnafımızı Yalnız Bırakmayacağız

Merkez Taksi Durağı esnafı ile bir araya gelerek esnafın taleplerini dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi.
Merkez Taksi Durağı esnafı ile bir araya gelerek esnafın taleplerini dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi. Konyaaltı esnafı ile sık sık bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bugün Konyaaltı Merkez Taksi Durağı esnafını ziyaret ederek, esnaf ile kahvaltı yaptı. Taksi esnafının yaşadığı sorunları kendilerinden dinleyen Esen, durak etrafında incelemelerde bulundu. Esnafın talepleri doğrultusunda tespit ettikleri eksikleri ivedilik ile çözüme kavuşturacaklarını dile getiren Başkan Esen, “Ülke olarak gerek ekonomik gerekse de sağlık anlamında zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte esnafımızı yalnız bırakmıyoruz. Esnafımızın daha sağlıklı ve güvenli çalışabilmesi için temel ihtiyaçları ne varsa hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya başlayacağız” dedi. ESNAFIM UYGULAMASI TEST SÜRECİNDE İlçe esnafının internet ortamındaki varlığını artırmak ve büyük işletmelerin gölgesinden kurtarmak adına Konyaaltı Esnafım Uygulaması’nı esnaf ile buluşturacaklarını ifade eden Esen, uygulamanın tamamen bittiğini ve test sürecinde olduğunu kaydetti. Test sürecinin ardından uygulamayı hizmete sunacaklarını belirten Başkan Esen, “Esnafımızı dinleyip, kazançlarını artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda üzerinde titizlikle çalışıp alt yapısını bitirdiğimiz Konyaaltı Esnafım Uygulaması’nın da test sürecini başlattık. Esnafımıza can suyu olacak uygulamamız, aynı zamanda tüketiciye de büyük kolaylıklar sağlayacak. Esnafım uygulamasını minimum maliyetle A’dan Z’ye kendimiz yaptık” dedi. Konyaaltı’nın tüm esnaf kollarıyla sık sık bir araya gelip taleplerini dinlemeye ve çözümler aramaya devam edeceklerini kaydeden Esen, esnafa bol kazançlı günler diledi.
Merkez Taksi Durağı esnafı ile bir araya gelerek esnafın taleplerini dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi.

Merkez Taksi Durağı esnafı ile bir araya gelerek esnafın taleplerini dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi.

Konyaaltı esnafı ile sık sık bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bugün Konyaaltı Merkez Taksi Durağı esnafını ziyaret ederek, esnaf ile kahvaltı yaptı. Taksi esnafının yaşadığı sorunları kendilerinden dinleyen Esen, durak etrafında incelemelerde bulundu. Esnafın talepleri doğrultusunda tespit ettikleri eksikleri ivedilik ile çözüme kavuşturacaklarını dile getiren Başkan Esen, “Ülke olarak gerek ekonomik gerekse de sağlık anlamında zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte esnafımızı yalnız bırakmıyoruz. Esnafımızın daha sağlıklı ve güvenli çalışabilmesi için temel ihtiyaçları ne varsa hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya başlayacağız” dedi.

ESNAFIM UYGULAMASI TEST SÜRECİNDE

İlçe esnafının internet ortamındaki varlığını artırmak ve büyük işletmelerin gölgesinden kurtarmak adına Konyaaltı Esnafım Uygulaması’nı esnaf ile buluşturacaklarını ifade eden Esen, uygulamanın tamamen bittiğini ve test sürecinde olduğunu kaydetti. Test sürecinin ardından uygulamayı hizmete sunacaklarını belirten Başkan Esen, “Esnafımızı dinleyip, kazançlarını artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda üzerinde titizlikle çalışıp alt yapısını bitirdiğimiz Konyaaltı Esnafım Uygulaması’nın da test sürecini başlattık. Esnafımıza can suyu olacak uygulamamız, aynı zamanda tüketiciye de büyük kolaylıklar sağlayacak. Esnafım uygulamasını minimum maliyetle A’dan Z’ye kendimiz yaptık” dedi. Konyaaltı’nın tüm esnaf kollarıyla sık sık bir araya gelip taleplerini dinlemeye ve çözümler aramaya devam edeceklerini kaydeden Esen, esnafa bol kazançlı günler diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.