Finike'de Görkemli Festival: 10 bini aşkın kişi Festival Alanına Aktı

Gündem 28.06.2022 - 21:17, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2392+ kez okundu.
 

Finike'de Görkemli Festival: 10 bini aşkın kişi Festival Alanına Aktı

32. Finike Festivali görkemli bir şekilde başladı. Finike Belediye başkanı Mustafa Geyikçi öncülüğünde, İlçe Protokolünün katılımı ile Finike Belediyesi Sosyal Tesisler önünde Kortej yürüyüşü ile start verilen 32. Finike Festivali,
32. Finike Festivali görkemli bir şekilde başladı. Finike Belediye başkanı Mustafa Geyikçi öncülüğünde, İlçe Protokolünün katılımı ile Finike Belediyesi Sosyal Tesisler önünde Kortej yürüyüşü ile start verilen 32. Finike Festivali, DJ Ersin performansıyla başladı. Festivalin açılış konseri Edis ile oldu. 10 bini aşkın kişi hep bir ağızdan Edis şarkılarını söylerken, coşkulu bir akşam geçirdi. BİNLERCE KİŞİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNÜN ARDINDAN FESTİVAL ALANINI DOLDURDU Kortej yürüyüşünün ardından Festival Alanında bir araya gelen binlerce kişi, Dj Ersin'in sunumuyla ve Edis'in muhteşem performansıyla keyifli dakikalar geçirdi. "DOLU DOLU BİR FESTİVAL PROGRAMI HAZIRLADIK" Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi açılış konuşmasında  dolu dolu bir festival programı hazırladıklarını belirtirken, "Pandeminin, evlere kapanmanın psikolojisini üzerimizden atıp, 1 hafta boyunca hepimize moral olacak etkinliklerde buluşacağız." dedi. 1 TEMMUZ'DA MUHİTTİN BÖCEK KATILIMIYLA TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK 1 Temmuz Kabotaj Bayramının Haluk Levent Konseri ile kutlanacağını aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılımlarıyla Cumhuriyet Meydanının temel atma töreninin gerçekleştirileceğini ifade eden Geyikçi, "İlçemizin sembolü olacak Cumhuriyet Meydanı'mızın Temel atma törenine siz değerli Finikelileri bekliyoruz." diye konuştu. FESTİVAL İLK GÜNÜNDEN GÜNDEME DAMGASINI VURDU Coşkuyla geçen Edis konserinin ardından Başkan Geyikçi eşi Kadriye Geyikçi ile birlikte sanatçı Edis'e Finike'ye özgü hediyeleri takdim etti. Pandemiden sonraki ilk festival olan 32. Finike Festivali ilk gününden gündeme damgasını vururken, Festivalin ikinci gününde Sakiler sahne alacak.
32. Finike Festivali görkemli bir şekilde başladı. Finike Belediye başkanı Mustafa Geyikçi öncülüğünde, İlçe Protokolünün katılımı ile Finike Belediyesi Sosyal Tesisler önünde Kortej yürüyüşü ile start verilen 32. Finike Festivali,

32. Finike Festivali görkemli bir şekilde başladı. Finike Belediye başkanı Mustafa Geyikçi öncülüğünde, İlçe Protokolünün katılımı ile Finike Belediyesi Sosyal Tesisler önünde Kortej yürüyüşü ile start verilen 32. Finike Festivali, DJ Ersin performansıyla başladı. Festivalin açılış konseri Edis ile oldu. 10 bini aşkın kişi hep bir ağızdan Edis şarkılarını söylerken, coşkulu bir akşam geçirdi.

BİNLERCE KİŞİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNÜN ARDINDAN FESTİVAL ALANINI DOLDURDU

Kortej yürüyüşünün ardından Festival Alanında bir araya gelen binlerce kişi, Dj Ersin'in sunumuyla ve Edis'in muhteşem performansıyla keyifli dakikalar geçirdi.

"DOLU DOLU BİR FESTİVAL PROGRAMI HAZIRLADIK"

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi açılış konuşmasında  dolu dolu bir festival programı hazırladıklarını belirtirken, "Pandeminin, evlere kapanmanın psikolojisini üzerimizden atıp, 1 hafta boyunca hepimize moral olacak etkinliklerde buluşacağız." dedi.

1 TEMMUZ'DA MUHİTTİN BÖCEK KATILIMIYLA TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK

1 Temmuz Kabotaj Bayramının Haluk Levent Konseri ile kutlanacağını aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılımlarıyla Cumhuriyet Meydanının temel atma töreninin gerçekleştirileceğini ifade eden Geyikçi, "İlçemizin sembolü olacak Cumhuriyet Meydanı'mızın Temel atma törenine siz değerli Finikelileri bekliyoruz." diye konuştu.

FESTİVAL İLK GÜNÜNDEN GÜNDEME DAMGASINI VURDU

Coşkuyla geçen Edis konserinin ardından Başkan Geyikçi eşi Kadriye Geyikçi ile birlikte sanatçı Edis'e Finike'ye özgü hediyeleri takdim etti.

Pandemiden sonraki ilk festival olan 32. Finike Festivali ilk gününden gündeme damgasını vururken, Festivalin ikinci gününde Sakiler sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.