Gazi Yalçın Kaçar DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığındaki Görevinden İstifa Etti

Politika 04.07.2022 - 01:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2276+ kez okundu.
 

Gazi Yalçın Kaçar DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığındaki Görevinden İstifa Etti

Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner tarafından kendisine yapılan hakaret üzerine Gazi Yalçın Kaçar Deva Partisindeki bütün görevlerinden istifa ettiği açıkladı.
Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner tarafından kendisine yapılan hakaret üzerine Gazi Yalçın Kaçar Deva Partisindeki bütün görevlerinden istifa ettiği açıkladı. Gazi Yalçın Kaçar Deva Partisi Genel Merkezine sunduğu istifa dilekçesinde yaptığı açıklamayla Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner ve Yönetimin Deva Partisine faydadan çok zarar verdiğini açıklamış. Gazi Yalçın Kaçar istifa dilekçesinde ,” Deva Partisi Genel Başkanlığına Büyük umutlarla katıldığım, tüzükte yer alan ilke ve değerlerini tam olarak benimsediğim partimden üzülerek istifa ediyorum. Güneydoğu gazisiyim ve gaziler ve engellileri temsil amacıyla Av. Süleyman Akıncı tarafından partiye davet edildiğimde büyük bir onurla kabul ettim ve uzun bir süre bir nefer gibi partime hizmet ettim. Neredeyse partinin yaptığı tüm etkinliklerde yer aldım, Yönetim Kurulu içinde en aktif üyelerden birisi oldum, Yapılan tüm faaliyetlere katılmaya gayret gösterdim. Gerek Şehit ve Gaziler gerekse engelliler nezdinde partiyi en iyi şekilde temsil ettim. Selda Hanım İl başkanı olarak atandığında liyakatli, emek, zaman ve para harcayan çok değerli arkadaşlarımız istifa ettiklerinde ben yanında oldum. Selda Öner'le yapmış olduğumuz görüşmelerde de bu durum teyit edilmiş ve yeni dönemde benimle çalışmak istediği söylenmiştir. Ancak sonrasında beni bizzat arayarak 'benim aidat ödemediğimi, para veren insanlara öncelik tanındığı ' şeklinde açıklama yapılmıştır. Bilinir ki birçok arkadaşımız özellikle Selda başkanın en yakınları hiç bir zaman aidat vermemiştir. Selda Hanım her zaman olduğu gibi tutarsız ve liyakatsiz davranışına devam etmektedir. Benimde para vermediğim için yedek yazılmam gerekçesi tarafımdan kabul edilmesi mümkün değildir. Zira partinin tüzüğü, Sayın Genel Başkan tarafından dile getirilen ilke ve değerler bu söylemle bağdaşmadığı gibi temsil ettiğim şehit, gazi ve engelli arkadaşlarıma hakaret niteliğindedir. İl yönetim kurulu üyeliğinin para için satıldığı, liyakat ve tüzüğün ayaklar altına alındığı bir Yönetimde yer almak istemediğimi ve istifamı bilgilerinize sunarım” ifadelerini kullandı.
Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner tarafından kendisine yapılan hakaret üzerine Gazi Yalçın Kaçar Deva Partisindeki bütün görevlerinden istifa ettiği açıkladı.

Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner tarafından kendisine yapılan hakaret üzerine Gazi Yalçın Kaçar Deva Partisindeki bütün görevlerinden istifa ettiği açıkladı.

Gazi Yalçın Kaçar Deva Partisi Genel Merkezine sunduğu istifa dilekçesinde yaptığı açıklamayla Deva Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner ve Yönetimin Deva Partisine faydadan çok zarar verdiğini açıklamış.

Gazi Yalçın Kaçar istifa dilekçesinde ,” Deva Partisi Genel Başkanlığına

Büyük umutlarla katıldığım, tüzükte yer alan ilke ve değerlerini tam olarak benimsediğim partimden üzülerek istifa ediyorum.

Güneydoğu gazisiyim ve gaziler ve engellileri temsil amacıyla Av. Süleyman Akıncı tarafından partiye davet edildiğimde büyük bir onurla kabul ettim ve uzun bir süre bir nefer gibi partime hizmet ettim. Neredeyse partinin yaptığı tüm etkinliklerde yer aldım, Yönetim Kurulu içinde en aktif üyelerden birisi oldum, Yapılan tüm faaliyetlere katılmaya gayret gösterdim.

Gerek Şehit ve Gaziler gerekse engelliler nezdinde partiyi en iyi şekilde temsil ettim. Selda Hanım İl başkanı olarak atandığında liyakatli, emek, zaman ve para harcayan çok değerli arkadaşlarımız istifa ettiklerinde ben yanında oldum.

Selda Öner'le yapmış olduğumuz görüşmelerde de bu durum teyit edilmiş ve yeni dönemde benimle çalışmak istediği söylenmiştir. Ancak sonrasında beni bizzat arayarak 'benim aidat ödemediğimi, para veren insanlara öncelik tanındığı ' şeklinde açıklama yapılmıştır. Bilinir ki birçok arkadaşımız özellikle Selda başkanın en yakınları hiç bir zaman aidat vermemiştir. Selda Hanım her zaman olduğu gibi tutarsız ve liyakatsiz davranışına devam etmektedir. Benimde para vermediğim için yedek yazılmam gerekçesi tarafımdan kabul edilmesi mümkün değildir. Zira partinin tüzüğü, Sayın Genel Başkan tarafından dile getirilen ilke ve değerler bu söylemle bağdaşmadığı gibi temsil ettiğim şehit, gazi ve engelli arkadaşlarıma hakaret niteliğindedir.

İl yönetim kurulu üyeliğinin para için satıldığı, liyakat ve tüzüğün ayaklar altına alındığı bir Yönetimde yer almak istemediğimi ve istifamı bilgilerinize sunarım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.