Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertuğan ve Antalya Teşkilatı’ndan 30 Ağustos’ta Coşkulu Kutlama

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 31.08.2026 - 12:57, Güncelleme: 31.08.2026 - 13:28 2857 kez okundu.
 

Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertuğan ve Antalya Teşkilatı’ndan 30 Ağustos’ta Coşkulu Kutlama

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertuğan’ın katılımıyla Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Partisi Antalya teşkilatı, vatandaşlarla bir araya gelerek Türk bayrağı ve çiçek takdim etti.
antalyahabertakip.com- 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Zafer Partisi Antalya İl Teşkilatı tarafından kentte anlamlı bir kutlama programı düzenlendi. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertuğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen programda, vatandaşlarla bir araya gelinerek bayram coşkusu paylaşıldı. Programa Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Gencay Ağyurt, Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkanı Hamiyet Arısaman, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşkın, merkez ilçe başkanları ile il ve ilçe yöneticileri katıldı . Teşkilat mensupları, vatandaşlara Türk bayrağı ve çiçek takdim ederek 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Kent genelinde gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşların yoğun ilgisi ve bayram coşkusu dikkat çekti. Program kapsamında Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın selamları da vatandaşlara iletildi. “Zafer, Türk milletinindir” Zafer Partisi teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki tarihi önemine dikkat çekilerek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanların rahmet, minnet ve saygıyla anıldığı ifade edildi. Açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Zafer, Türk milletinindir!” ifadelerine yer verildi. Antalya’da gerçekleştirilen kutlamalar, Türk bayrakları ve vatandaşların yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne olurken, Zafer Partisi teşkilatı milli bayramların birlik ve beraberlik ruhuyla yaşatılması gerektiği mesajını verdi.
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertuğan’ın katılımıyla Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Partisi Antalya teşkilatı, vatandaşlarla bir araya gelerek Türk bayrağı ve çiçek takdim etti.

antalyahabertakip.com- 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Zafer Partisi Antalya İl Teşkilatı tarafından kentte anlamlı bir kutlama programı düzenlendi. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertuğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen programda, vatandaşlarla bir araya gelinerek bayram coşkusu paylaşıldı.

Programa Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Gencay Ağyurt, Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkanı Hamiyet Arısaman, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşkın, merkez ilçe başkanları ile il ve ilçe yöneticileri katıldı

.

Teşkilat mensupları, vatandaşlara Türk bayrağı ve çiçek takdim ederek 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Kent genelinde gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşların yoğun ilgisi ve bayram coşkusu dikkat çekti.

Program kapsamında Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın selamları da vatandaşlara iletildi.

“Zafer, Türk milletinindir”

Zafer Partisi teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki tarihi önemine dikkat çekilerek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanların rahmet, minnet ve saygıyla anıldığı ifade edildi.

Açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Zafer, Türk milletinindir!” ifadelerine yer verildi.

Antalya’da gerçekleştirilen kutlamalar, Türk bayrakları ve vatandaşların yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne olurken, Zafer Partisi teşkilatı milli bayramların birlik ve beraberlik ruhuyla yaşatılması gerektiği mesajını verdi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.