Güç Birliği Farkındalık Derneği Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Asayiş 16.06.2019 - 23:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2125+ kez okundu.
 

Güç Birliği Farkındalık Derneği Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Antalya’da faaliyetlerini yürüten Güç Birliği Farkındalık Derneği genel kurul toplantısını yaptı.
16 Haziran tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan oylama ile Güç Birliği Farkındalık Derneği Genel Başkanlığına Ali Karnap seçildi. Güç Birliği Farkındalık Derneği sayesinde hizmet edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını aktaran, Güç Birliği Farkındalık Derneği yeni başkanı Ali Karnap, yaptığı açıklamasında; “Kıymetli Üyelerimiz;  2018 yılından beri Güç Birliği Farkındalık Derneği çatısı altında memleketimize hizmet veren büyüklerimizden bu kutsal bayrağı sizlerin takdiriyle devam ettireceğiz.  Sizlerin tavsiye ve tecrübelerinden de istifade edip, aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Bizler Güç Birliği Farkındalık Derneğimizin çalışmalarını her geçen gün arttırarak devam ettireceğiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” şeklinde ifadelere yer verdi. Genel Kurul Dilek ve Temenilerle Sona Erdi.
Antalya’da faaliyetlerini yürüten Güç Birliği Farkındalık Derneği genel kurul toplantısını yaptı.

16 Haziran tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan oylama ile Güç Birliği Farkındalık Derneği Genel Başkanlığına Ali Karnap seçildi. Güç Birliği Farkındalık Derneği sayesinde hizmet edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını aktaran, Güç Birliği Farkındalık Derneği yeni başkanı Ali Karnap, yaptığı açıklamasında; “Kıymetli Üyelerimiz;  2018 yılından beri Güç Birliği Farkındalık Derneği çatısı altında memleketimize hizmet veren büyüklerimizden bu kutsal bayrağı sizlerin takdiriyle devam ettireceğiz.  Sizlerin tavsiye ve tecrübelerinden de istifade edip, aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Bizler Güç Birliği Farkındalık Derneğimizin çalışmalarını her geçen gün arttırarak devam ettireceğiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

Genel Kurul Dilek ve Temenilerle Sona Erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.