Güler’den Berat Kandili Mesajı

Politika 07.04.2020 - 12:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2224+ kez okundu.
 

Güler’den Berat Kandili Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, mesajında, “Yüce Allah’ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşma yolunda önemli bir fırsat olan Berat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi. “Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ni vesile bilerek, Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, İslam âleminin ve tüm Dünya’nın huzuru için dua etmeliyiz” diyen Güler mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “İnsanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından önemli fırsat olan Berat Kandili’nde; kendimizi her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arındırmalı, Rabbimizin bağışlayıcılığına sığınmalıyız. “TÜM İSLAM ÂLEMİNİN BERAT KANDİL’İNİ TEBRİK EDİYORUM”
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, mesajında, “Yüce Allah’ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşma yolunda önemli bir fırsat olan Berat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

“Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ni vesile bilerek, Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, İslam âleminin ve tüm Dünya’nın huzuru için dua etmeliyiz” diyen Güler mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “İnsanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından önemli fırsat olan Berat Kandili’nde; kendimizi her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arındırmalı, Rabbimizin bağışlayıcılığına sığınmalıyız.

“TÜM İSLAM ÂLEMİNİN BERAT KANDİL’İNİ TEBRİK EDİYORUM”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.