İl Başkanı Ramazan Düzen Biz İktidarı Dostça Uyarıyoruz

Politika 30.06.2019 - 00:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2890+ kez okundu.
 

İl Başkanı Ramazan Düzen Biz İktidarı Dostça Uyarıyoruz

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Partisinin İl Binasında yapmış olduğu basın açıklamasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
“Adalet Devletin Omurgasıdır” Düzen, “Maalesef ülkemizde şu an adalet kavramını unutuldu. Adalet bir ülkenin tartışmasız en önde gelen meselesidir. Devletin omurgasıdır. Omurgası zedelenen bir yapının ayakta uzun süre durması imkansızdır.  İnsanlarımızın ne yazık ki adalete olan güveni sarsılmıştır. Özellikle KHK ile işlerinden atılanlar gibi birçok konu bugün adaleti sarsmıştır. Güçlünün korunduğu mazlumun ezildiği bu sistem ile Türkiye’nin güçlenmesi mümkün değildir. Hep birlikte bu konu üzerine yoğunlaşıp adaleti yeniden tesis etmemiz elzemdir. Sadece iktidar değil aynı zamanda muhalefette bu konuda ciddi bir tavır koymalıdır. “Biz Dostça Uyarmak İstiyoruz” Kurulduğu günden bu yana AK Parti daha doğrusu sayın Erdoğan geçirmiş olduğu  seçimler içerinde en derin yarayı almıştır. İstanbul seçimlerinde fark 16 binden 800 bine çıktı. Anlaşılan AK Partili seçmenler bile son zamanlarda yaşanan süreçten oldukça rahatsız. Kısacası halk sayın Cumhurbaşkanımıza bir uyarı vermek istemiştir. Biz umuyoruz ki kırıcı, ayrıştırıcı siyasetin yerini kardeşlik ve birlik dili yer alır. Halkın bu uyarısı dikkate alınarak bundan sonra devletimizin ve halkımızın faydasına hamleler yapılır. Biz dostça uyarmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı arkadaşlarından kimse kalmadı yanında. Tabi yalakalar dışında. Cumhurbaşkanı çevrsinde ki bu kişiler yüzünden gerçeği görememektedir ve dar bir bakış ile ilerlemektedir. “Üretim İçin Harekete Geçmeliyiz” Her vatandaşı derinden etkileyen ciddi bir ekonomik çıkmazın içerindeyiz. Son veriler göre İşsizlik 14.1 ile toplam 4 milyon 444 bin kişiye ulaştı, her 4 gencimizden biri işsiz durumda hemen hemen her ürüne ciddi zamlar gelmiş durumda. Bu hafta; Çay’a 15, Şeker’e 16, Mazot’a 22 kuruş zam geldi. Bu tabloya rağmen hala önlemler alınmamakta. Öncelikle israfı engellemeli daha sonra üretim için harekete geçmeliyiz. Bu sorun ancak bu şekilde çözülür.   “İİT Acilen Harekete Geçirilmeli” S400’lerin alımı konusunda asla taviz verilmemeli Ulusal egemenlik ve bağımsızlığımız kimsenin tekeline bırakılmamalıdır. Bu konuda hükümetin arkasındayız. Türkiye’nin dış politikasında ciddi bir dalgalanma söz konusu. Önemli bir konumuzu önemli bir noktaya taşımalıyız. Bunun için belli bir çizgimizin olması lazım. Bakın  Kudüs’te İsrail ABD Rusya Suriye için bir araya geliyor ama Türkiye toplantıda yok. Bir an önce İİT harekete geçirilmeli, D8 konusunda ciddi adımlar atılmalıdır”.
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Partisinin İl Binasında yapmış olduğu basın açıklamasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Adalet Devletin Omurgasıdır”

Düzen, “Maalesef ülkemizde şu an adalet kavramını unutuldu. Adalet bir ülkenin tartışmasız en önde gelen meselesidir. Devletin omurgasıdır. Omurgası zedelenen bir yapının ayakta uzun süre durması imkansızdır.  İnsanlarımızın ne yazık ki adalete olan güveni sarsılmıştır. Özellikle KHK ile işlerinden atılanlar gibi birçok konu bugün adaleti sarsmıştır. Güçlünün korunduğu mazlumun ezildiği bu sistem ile Türkiye’nin güçlenmesi mümkün değildir. Hep birlikte bu konu üzerine yoğunlaşıp adaleti yeniden tesis etmemiz elzemdir. Sadece iktidar değil aynı zamanda muhalefette bu konuda ciddi bir tavır koymalıdır.

“Biz Dostça Uyarmak İstiyoruz”

Kurulduğu günden bu yana AK Parti daha doğrusu sayın Erdoğan geçirmiş olduğu  seçimler içerinde en derin yarayı almıştır. İstanbul seçimlerinde fark 16 binden 800 bine çıktı. Anlaşılan AK Partili seçmenler bile son zamanlarda yaşanan süreçten oldukça rahatsız. Kısacası halk sayın Cumhurbaşkanımıza bir uyarı vermek istemiştir. Biz umuyoruz ki kırıcı, ayrıştırıcı siyasetin yerini kardeşlik ve birlik dili yer alır. Halkın bu uyarısı dikkate alınarak bundan sonra devletimizin ve halkımızın faydasına hamleler yapılır. Biz dostça uyarmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı arkadaşlarından kimse kalmadı yanında. Tabi yalakalar dışında. Cumhurbaşkanı çevrsinde ki bu kişiler yüzünden gerçeği görememektedir ve dar bir bakış ile ilerlemektedir.

“Üretim İçin Harekete Geçmeliyiz”

Her vatandaşı derinden etkileyen ciddi bir ekonomik çıkmazın içerindeyiz. Son veriler göre İşsizlik 14.1 ile toplam 4 milyon 444 bin kişiye ulaştı, her 4 gencimizden biri işsiz durumda hemen hemen her ürüne ciddi zamlar gelmiş durumda. Bu hafta; Çay’a 15, Şeker’e 16, Mazot’a 22 kuruş zam geldi. Bu tabloya rağmen hala önlemler alınmamakta. Öncelikle israfı engellemeli daha sonra üretim için harekete geçmeliyiz. Bu sorun ancak bu şekilde çözülür.  

“İİT Acilen Harekete Geçirilmeli”

S400’lerin alımı konusunda asla taviz verilmemeli Ulusal egemenlik ve bağımsızlığımız kimsenin tekeline bırakılmamalıdır. Bu konuda hükümetin arkasındayız. Türkiye’nin dış politikasında ciddi bir dalgalanma söz konusu. Önemli bir konumuzu önemli bir noktaya taşımalıyız. Bunun için belli bir çizgimizin olması lazım. Bakın  Kudüs’te İsrail ABD Rusya Suriye için bir araya geliyor ama Türkiye toplantıda yok. Bir an önce İİT harekete geçirilmeli, D8 konusunda ciddi adımlar atılmalıdır”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.