İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın Engelliler Haftası Mesajı

Asayiş 10.05.2019 - 22:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2295+ kez okundu.
 

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın Engelliler Haftası Mesajı

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni toplum anlayışının bir parçasıdır.
Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturmanın yolu, engelli vatandaşlarımızın da toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için, onların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Unutmayalım! Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bunun bilincinde olarak, öncelikle kişiyi engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi için gereken tedbirlerin alınması en önemli görevlerdin biridir. Karayolu Trafik Haftasını’da kutladığımız bu günlerde Engelliler Haftasında trafik kuralları konusunda duyarlılığımızı daha da arttıralım, keşke dememek için, emniyet kemeri başta olmak üzere bütün trafik kurallarına uyalım. Engellerin birlikte ve beraber aşılacağı düşüncesiyle Engelliler Haftası’nın, toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olmasını temenni ederek, bütün engelli vatandaşlarımıza ve değerli ailelerine en içten sevgi ve selamlarımı sunuyorum.  
Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni toplum anlayışının bir parçasıdır.

Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturmanın yolu, engelli vatandaşlarımızın da toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için, onların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Unutmayalım! Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bunun bilincinde olarak, öncelikle kişiyi engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi için gereken tedbirlerin alınması en önemli görevlerdin biridir. Karayolu Trafik Haftasını’da kutladığımız bu günlerde Engelliler Haftasında trafik kuralları konusunda duyarlılığımızı daha da arttıralım, keşke dememek için, emniyet kemeri başta olmak üzere bütün trafik kurallarına uyalım.

Engellerin birlikte ve beraber aşılacağı düşüncesiyle Engelliler Haftası’nın, toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olmasını temenni ederek, bütün engelli vatandaşlarımıza ve değerli ailelerine en içten sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.