İstiklal Marşı’nın 100. Yılında Antalya Devlet Konservatuvarı Öğrencilerinden Rektör Özkan’a Milli Marş Sürprizi

12.03.2021 - 21:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2040+ kez okundu.
 

İstiklal Marşı’nın 100. Yılında Antalya Devlet Konservatuvarı Öğrencilerinden Rektör Özkan’a Milli Marş Sürprizi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri 2021 yılına uluslararası başarılarla başladı.
Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri 2021 yılına uluslararası başarılarla başladı. Yılın ilk 2 aylık döneminde Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, İspanya, Hongkong, Almanya, Rusya ve Polonya'da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Akdeniz Üniversitesi'ni gururlandırdı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, dünya çapında çok sayıda adayın katıldığı yarışmalarda büyük bir başarı göstererek ödül alan öğrenciler Nesine Sultan Çiftçi, Irmak Or, Elif Beste Aydın, Engin Tuzcuoğlu, Ege Kaan Öztaş, Cansu Sara Takmaz ve Rüya Kuzuoğlu ile öğretmenlerine teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaretin anısına genç yetenekler Rektör Özkan’a İstiklal Marşı’nın 100. Yıldönümü nedeniyle mini bir konser verdi. Piyano ve kemanla gerçekleşen İstiklal Marşı performansı  sonrası genç müzisyenlere teşekkür eden Rektör Özkan, her geçen gün daha büyük başarılara imza atan Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla gurur duyduğunu, sanat eğitimine verdikleri desteği önümüzdeki dönemde daha da artıracaklarını dile getirdi. Antalya Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Attila Kadri Şendil de azim ve kararlılıklarıyla, Ülkemize ve Antalyamıza büyük bir gurur yaşatan genç sanatçıları kutlarken öğrencilerin pandemi dönemindeki disiplinlerine ve motivasyonlarına özel bir vurgu yaparak bunun bir sanatçının yetişmesinde ne kadar önemli bir konu olduğunu açıkladı.
Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri 2021 yılına uluslararası başarılarla başladı.

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri 2021 yılına uluslararası başarılarla başladı. Yılın ilk 2 aylık döneminde Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, İspanya, Hongkong, Almanya, Rusya ve Polonya'da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Akdeniz Üniversitesi'ni gururlandırdı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, dünya çapında çok sayıda adayın katıldığı yarışmalarda büyük bir başarı göstererek ödül alan öğrenciler Nesine Sultan Çiftçi, Irmak Or, Elif Beste Aydın, Engin Tuzcuoğlu, Ege Kaan Öztaş, Cansu Sara Takmaz ve Rüya Kuzuoğlu ile öğretmenlerine teşekkür belgesi takdim etti.

Ziyaretin anısına genç yetenekler Rektör Özkan’a İstiklal Marşı’nın 100. Yıldönümü nedeniyle mini bir konser verdi. Piyano ve kemanla gerçekleşen İstiklal Marşı performansı  sonrası genç müzisyenlere teşekkür eden Rektör Özkan, her geçen gün daha büyük başarılara imza atan Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla gurur duyduğunu, sanat eğitimine verdikleri desteği önümüzdeki dönemde daha da artıracaklarını dile getirdi.

Antalya Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Attila Kadri Şendil de azim ve kararlılıklarıyla, Ülkemize ve Antalyamıza büyük bir gurur yaşatan genç sanatçıları kutlarken öğrencilerin pandemi dönemindeki disiplinlerine ve motivasyonlarına özel bir vurgu yaparak bunun bir sanatçının yetişmesinde ne kadar önemli bir konu olduğunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.