İyi Parti Antalya İl Başkan Adayı Başaran’dan İlçelere Çıkarma

Politika 19.08.2020 - 22:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2738+ kez okundu.
 

İyi Parti Antalya İl Başkan Adayı Başaran’dan İlçelere Çıkarma

İyi Parti Antalya İl Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Başaran, Ziyaret ettikleri her ilçede coşkuyla karşılanıyor.
İyi Parti Antalya İl Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Başaran, Ziyaret ettikleri her ilçede coşkuluyla karşılanıyor. İl kongresi öncesi seçim çalışmalarında Başkan Adayı Başaran’ı yalnız bırakmayan Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Kepez İlçe Mazlum Yücel’de partililerle bir araya geliyor. Yaklaşan Antalya il kongresi öncesi seçim çalışmalarına hız veren İyi Parti Antalya İl Başkan adayı Mehmet partililerle bir araya gelmeye devam ediyor.  Hafta başından buyana Kaş’tan Gazipaşa’ya, Finike’den Alanya’ya, Döşemealtı’ndan Kemer’e, Kumluca’dan Demre’ye, Aksu’ya, Manavgat’tan, Gazipaşa’ya ilçeleri ziyaret eden İyi Parti Antalya Başkan Adayı Mehmet Başaran, “İlçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyeleri ve il delegelerimizle verimli toplantılar geçirdik. Yol haritamızı paylaştık. Nasıl bir il başkanı olacağımı, nasıl bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğimizi anlattım.” dedi. İyi Partiye gönül vermiş tüm partililerle bir araya gelmeye devam edeceğini söyleyen. İyi Parti Antalya Başkan Adayı Mehmet Başaran, “Her yerde vurguladığım gibi Antalya’nın 5- 10 ilçeden ibaret olmadığını bilen, temsil noktasında 19 ilçenin de görüşlerine başvuran, birkaç ilçeye değil, kentimizin bütün ilçelerine, bütün mahallelerine söz hakkı tanıyan, onları yok saymayan bir il başkanı olacağım” ifadesini kullandı.
İyi Parti Antalya İl Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Başaran, Ziyaret ettikleri her ilçede coşkuyla karşılanıyor.

İyi Parti Antalya İl Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Başaran, Ziyaret ettikleri her ilçede coşkuluyla karşılanıyor.

İl kongresi öncesi seçim çalışmalarında Başkan Adayı Başaran’ı yalnız bırakmayan Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Kepez İlçe Mazlum Yücel’de partililerle bir araya geliyor.

Yaklaşan Antalya il kongresi öncesi seçim çalışmalarına hız veren İyi Parti Antalya İl Başkan adayı Mehmet partililerle bir araya gelmeye devam ediyor.  Hafta başından buyana Kaş’tan Gazipaşa’ya, Finike’den Alanya’ya, Döşemealtı’ndan Kemer’e, Kumluca’dan Demre’ye, Aksu’ya, Manavgat’tan, Gazipaşa’ya ilçeleri ziyaret eden İyi Parti Antalya Başkan Adayı Mehmet Başaran, “İlçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyeleri ve il delegelerimizle verimli toplantılar geçirdik. Yol haritamızı paylaştık. Nasıl bir il başkanı olacağımı, nasıl bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğimizi anlattım.” dedi.

İyi Partiye gönül vermiş tüm partililerle bir araya gelmeye devam edeceğini söyleyen. İyi Parti Antalya Başkan Adayı Mehmet Başaran, “Her yerde vurguladığım gibi Antalya’nın 5- 10 ilçeden ibaret olmadığını bilen, temsil noktasında 19 ilçenin de görüşlerine başvuran, birkaç ilçeye değil, kentimizin bütün ilçelerine, bütün mahallelerine söz hakkı tanıyan, onları yok saymayan bir il başkanı olacağım” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.