Kadının Sesi Dernek Başkanı İnayet Yücetaş’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Asayiş 23.05.2020 - 21:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3045+ kez okundu.
 

Kadının Sesi Dernek Başkanı İnayet Yücetaş’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Kadının Sesi Dernek Başkanı İnayet Yücetaş Ramazan Bayramı Mesajı yayımladı
Başkan İnayet Yücetaş mesajında, “insanlığın sınavdan geçtiği evlerine hapsolduğu, en yakınların bile birbirlerine mesafe koyduğu, sarılamadığı, görüşemediği günlerde biz Müslümanların heyecanla beklediği Ramazan ayının son günündeyiz yaptığınız hayırların, ibadetlerin, tuttuğunuz oruçların, duaların içinde bulunduğumuz bu kötü günlere çare olmasını yüce Allahtan istiyoruz. Ramazan ayı İnsanları kurtuluş yoluna götüren aydır. Allah bugünlerden ders almayı bu mübarek Ramazan ayına güzel günlerde hep birlikte yeniden erişebilmeyi insanlığımıza nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Allah koronavirüs salgınından ve tüm hastalıklardan hepimizi korusun, tüm dünyaya, kısaca insanlığa kendine gelmeyi nasip etsin. Hayırlı Bayramla”
Kadının Sesi Dernek Başkanı İnayet Yücetaş Ramazan Bayramı Mesajı yayımladı

Başkan İnayet Yücetaş mesajında, “insanlığın sınavdan geçtiği evlerine hapsolduğu, en yakınların bile birbirlerine mesafe koyduğu, sarılamadığı, görüşemediği günlerde biz Müslümanların heyecanla beklediği Ramazan ayının son günündeyiz yaptığınız hayırların, ibadetlerin, tuttuğunuz oruçların, duaların içinde bulunduğumuz bu kötü günlere çare olmasını yüce Allahtan istiyoruz.

Ramazan ayı İnsanları kurtuluş yoluna götüren aydır. Allah bugünlerden ders almayı bu mübarek Ramazan ayına güzel günlerde hep birlikte yeniden erişebilmeyi insanlığımıza nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Allah koronavirüs salgınından ve tüm hastalıklardan hepimizi korusun, tüm dünyaya, kısaca insanlığa kendine gelmeyi nasip etsin.

Hayırlı Bayramla”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.