Kasten Öldürme ve Kasten Yaralama Olayına Karışan Altı Şüpheli Tutuklandı

Asayiş 22.07.2020 - 21:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1598+ kez okundu.
 

Kasten Öldürme ve Kasten Yaralama Olayına Karışan Altı Şüpheli Tutuklandı

Muş’un Malazgirt ilçesinde ikamet eden (2) aile arasında alacak-verecek meselesinden dolayı meydana gelen husumet sebebiyle, 15 Temmuz günü ilimiz Kepez ilçesi Barış Mahallesinde bulunan bir AVM önünde (2) aile tarafları arasında çıkan kavga sonucunda yaralanan (V.G.) ve (R.K.) isimli şahıslar tedavi edilmek üzere kaldırıldıkları hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etmişlerdir. Kavga olayına karışan şüpheli (2) şahsın tedavileri devam etmekte olup, diğer şüphelilerden her (2) aileden de gözaltına alınan (B.G.), (Ö.G.), (R.G.), (R.Ö.), (C.Ö.) ve (E.K.) isimli şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan (6) şüpheli Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yapılan işlemlerin ardından “Kasten Öldürme-Kasten Yaralama” suçlarından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Muş’un Malazgirt ilçesinde ikamet eden (2) aile arasında alacak-verecek meselesinden dolayı meydana gelen husumet sebebiyle, 15 Temmuz günü ilimiz Kepez ilçesi Barış Mahallesinde bulunan bir AVM önünde (2) aile tarafları arasında çıkan kavga sonucunda yaralanan (V.G.) ve (R.K.) isimli şahıslar tedavi edilmek üzere kaldırıldıkları hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etmişlerdir.

Kavga olayına karışan şüpheli (2) şahsın tedavileri devam etmekte olup, diğer şüphelilerden her (2) aileden de gözaltına alınan (B.G.), (Ö.G.), (R.G.), (R.Ö.), (C.Ö.) ve (E.K.) isimli şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden gözaltına alınmışlardır.

Gözaltına alınan (6) şüpheli Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yapılan işlemlerin ardından “Kasten Öldürme-Kasten Yaralama” suçlarından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.