Kent Konseyi’nden Başkan Böcek’e Ziyaret

Gündem 09.05.2019 - 18:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1671+ kez okundu.
 

Kent Konseyi’nden Başkan Böcek’e Ziyaret

Böcek, “İşbirliği içerisinde çalışacağız”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyeleri Başkan Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek, “Antalya’nın gelişimi için yapmamız gereken ne varsa işbirliği içerisinde yapacağımızdan tereddüttünüz olmasın” dedi. Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Antalya’nın geniş katılımlı demokratik platformu olarak bugüne kadar önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Kent Konseyi Başkanı Kurt, Başkan Böcek ile Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminden bu yana işbirliği içerisinde olduklarını dikkat çekti. Kurt, bu işbirliğini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince de sürdürmek istediklerini ifade etti.  Antalya’yı hep birlikte yöneteceğiz Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Böcek, işbirliğinden memnuniyet duyacağını dile getirdi. Başkan Muhittin Böcek, “Biz sürekli “Ben sen yok biz varız. Biz birlikte yaparız’ dedik. Sloganımız buydu. 19 ilçemiz 913 mahallemizde 99 gece gündüz demeden koştuk, kendimizi anlattık. 25 yıldır Antalya’mızda yaptığımız çalışmalarımız referansımızdır dedik. Bundan sonra da Antalya’mızı kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, bütün vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi. Kent Konseyi’nin deneyimlerinden yararlanacak Antalya’yı 5 yıllık süre içerisinde planlı, kurallı, kimlikli bir kent olarak güzelleştireceğini söyleyen Başkan Böcek, “Tüm kurum kuruluşlar, sivil toplum örgütlerimizle beraber Antalya’mızı geliştireceğimizi söylemiştik. 31 Mart itibariyle bu nasip oldu. Bundan sonra da Kent Konseyi’nin deneyimlerinden yararlanarak Antalya’mızın gelişimi için yapmamız gereken ne varsa bu işbirliği içerisinde yapacağımızdan tereddüttünüz olmasın” diye konuştu.   DİSK Genel Başkanı ziyaret etti Başkan Böcek ardından DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve Genel-İş Başkanı Remzi Çalışkan'ı kabul etti. Çerkezoğlu ve Çalışkan Başkan Böcek’e görevinde başarılar diledi. Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Böcek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.
Böcek, “İşbirliği içerisinde çalışacağız”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyeleri Başkan Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek, “Antalya’nın gelişimi için yapmamız gereken ne varsa işbirliği içerisinde yapacağımızdan tereddüttünüz olmasın” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Antalya’nın geniş katılımlı demokratik platformu olarak bugüne kadar önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Kent Konseyi Başkanı Kurt, Başkan Böcek ile Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminden bu yana işbirliği içerisinde olduklarını dikkat çekti. Kurt, bu işbirliğini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince de sürdürmek istediklerini ifade etti. 

Antalya’yı hep birlikte yöneteceğiz

Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Böcek, işbirliğinden memnuniyet duyacağını dile getirdi. Başkan Muhittin Böcek, “Biz sürekli “Ben sen yok biz varız. Biz birlikte yaparız’ dedik. Sloganımız buydu. 19 ilçemiz 913 mahallemizde 99 gece gündüz demeden koştuk, kendimizi anlattık. 25 yıldır Antalya’mızda yaptığımız çalışmalarımız referansımızdır dedik. Bundan sonra da Antalya’mızı kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, bütün vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Kent Konseyi’nin deneyimlerinden yararlanacak

Antalya’yı 5 yıllık süre içerisinde planlı, kurallı, kimlikli bir kent olarak güzelleştireceğini söyleyen Başkan Böcek, “Tüm kurum kuruluşlar, sivil toplum örgütlerimizle beraber Antalya’mızı geliştireceğimizi söylemiştik. 31 Mart itibariyle bu nasip oldu. Bundan sonra da Kent Konseyi’nin deneyimlerinden yararlanarak Antalya’mızın gelişimi için yapmamız gereken ne varsa bu işbirliği içerisinde yapacağımızdan tereddüttünüz olmasın” diye konuştu.  

DİSK Genel Başkanı ziyaret etti

Başkan Böcek ardından DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve Genel-İş Başkanı Remzi Çalışkan'ı kabul etti. Çerkezoğlu ve Çalışkan Başkan Böcek’e görevinde başarılar diledi. Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Böcek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.