Kent Konseyi Yeni Başkanını Seçti

Asayiş 26.04.2019 - 19:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2359+ kez okundu.
 

Kent Konseyi Yeni Başkanını Seçti

Aksu Kent Konseyi 4. Seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Veli Altıntaş’tan başkanlık bayrağını Tülay Ateş devraldı. Genel kurula Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal da katıldı. Bal, Altıntaş’a hizmetlerinden dolayı plaket taktim ederken, Tülay Ateş’e de başarılar diledi. Kurucu Başkanlığını Turan Şahin’in yaptığı Aksu Kent Konseyi seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Genel kurula Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Nevzat Bozarslan, Celil Gökçen, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Konseyin 3. Dönem başkanlığını yapan Veli Altıntaş başkanlığı döneminde kendisine destek olan başta Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin olmak üzere herkese teşekkür etti. Bayrağı devralan Tülay Ateş ise bu dönem eğitim çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade ederek hep birlikte Aksu için çalışacaklarını kaydetti. Divan Başkanlığını yapan Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin ise üreticiler birliği olarak çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti. Aksu Kent Konseyi’nin kuruluş aşamasından itibaren çalışmaları yakından takip ettiğini kaydeden Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, bu dönemde belediyenin yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Herkesin Kent Konseyi çatısı altında birleşmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Bal, hizmetlerinden dolayı Veli Altıntaş’a plaket taktim etti. Emin Bal, başkanlığa seçilen Tülay Ateş’e de yeni döneminde başarılar diledi.

Aksu Kent Konseyi 4. Seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Veli Altıntaş’tan başkanlık bayrağını Tülay Ateş devraldı. Genel kurula Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal da katıldı. Bal, Altıntaş’a hizmetlerinden dolayı plaket taktim ederken, Tülay Ateş’e de başarılar diledi.

Kurucu Başkanlığını Turan Şahin’in yaptığı Aksu Kent Konseyi seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Genel kurula Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Nevzat Bozarslan, Celil Gökçen, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Konseyin 3. Dönem başkanlığını yapan Veli Altıntaş başkanlığı döneminde kendisine destek olan başta Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin olmak üzere herkese teşekkür etti. Bayrağı devralan Tülay Ateş ise bu dönem eğitim çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade ederek hep birlikte Aksu için çalışacaklarını kaydetti. Divan Başkanlığını yapan Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin ise üreticiler birliği olarak çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.

Aksu Kent Konseyi’nin kuruluş aşamasından itibaren çalışmaları yakından takip ettiğini kaydeden Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, bu dönemde belediyenin yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Herkesin Kent Konseyi çatısı altında birleşmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Bal, hizmetlerinden dolayı Veli Altıntaş’a plaket taktim etti. Emin Bal, başkanlığa seçilen Tülay Ateş’e de yeni döneminde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.