Kepez Cem Evi İçin İhale Süreci Başladı

Gündem 06.07.2019 - 00:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1853+ kez okundu.
 

Kepez Cem Evi İçin İhale Süreci Başladı

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün Altınova’da yapımı sözünü verdiği cem evi için ihale süreci başlatıldı
Kepez Belediyesi’nin Altınova’da ikinci cem evi yapımı projesi için ihale sürecine girildi. Geçen mart ayında Orta Mahalle’de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi Başkanı Adnan Arslan arasında imzalanan protokol ile, cem evi yapımı süreci başlatılmıştı. Projeleri ve dosyasının hazırlandığı cem evi için, önümüzdeki hafta ihale ilanına çıkılması planlanıyor. Karardan 2 ay sonra protokol imzalandı Aslında 8,5 yıl önce bölgeye ilk cem evini yapmak istediklerini, fakat hazırladıkları imar planlarının mahkemelerce durdurulması nedeniyle gecikme yaşandığını hatırlatan Başkan Tütüncü, ikinci cem evi yapımı kararını verdikten 2 ay sonrasında protokol imzalandığını açıkladı. 2020’de tamamlanacak Yapılacak binanın tasarımını alevi hemşerilerine bıraktıklarını vurgulayan Tütüncü, derneğin tamamıyla işin merkezinde olduğu süreci hızlı şekilde bugünlere getirdiklerini söyledi. İhale sürecinin de tamamlanmasıyla 1 Ocak 2020’de 750 m2’lik cem evi ile çevre düzenlemesinin tamamlanmış olmasını hedeflediklerini belirten Tütüncü, bu sözlerini yerine getirmek için özveri gösterdiklerini söyledi.  
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün Altınova’da yapımı sözünü verdiği cem evi için ihale süreci başlatıldı

Kepez Belediyesi’nin Altınova’da ikinci cem evi yapımı projesi için ihale sürecine girildi. Geçen mart ayında Orta Mahalle’de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi Başkanı Adnan Arslan arasında imzalanan protokol ile, cem evi yapımı süreci başlatılmıştı. Projeleri ve dosyasının hazırlandığı cem evi için, önümüzdeki hafta ihale ilanına çıkılması planlanıyor.

Karardan 2 ay sonra protokol imzalandı

Aslında 8,5 yıl önce bölgeye ilk cem evini yapmak istediklerini, fakat hazırladıkları imar planlarının mahkemelerce durdurulması nedeniyle gecikme yaşandığını hatırlatan Başkan Tütüncü, ikinci cem evi yapımı kararını verdikten 2 ay sonrasında protokol imzalandığını açıkladı.

2020’de tamamlanacak

Yapılacak binanın tasarımını alevi hemşerilerine bıraktıklarını vurgulayan Tütüncü, derneğin tamamıyla işin merkezinde olduğu süreci hızlı şekilde bugünlere getirdiklerini söyledi. İhale sürecinin de tamamlanmasıyla 1 Ocak 2020’de 750 m2’lik cem evi ile çevre düzenlemesinin tamamlanmış olmasını hedeflediklerini belirten Tütüncü, bu sözlerini yerine getirmek için özveri gösterdiklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.