Kepez’in Caddeleri Baştan Aşağıya Yıkanıyor

Belediyeler 05.11.2020 - 19:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2274+ kez okundu.
 

Kepez’in Caddeleri Baştan Aşağıya Yıkanıyor

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pandemi sürecinde ilçedeki 6 bin 200 sokak ve 158 caddeyi baştan aşağı yıkayarak, dezenfekte etti.
Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pandemi sürecinde ilçedeki 6 bin 200 sokak ve 158 caddeyi baştan aşağı yıkayarak, dezenfekte etti. Kepez Belediyesi, pırıl pırıl bir Kepez için çalışıyor. Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgın vakasının Türkiye’de görüldüğü ilk günden itibaren önleyici tedbirler alan Kepez Belediyesi, cadde ve sokaklarda yürütülen temizlik ve dezenfekte işlemlerini de en üst seviyeye çıkardı.  İlçe sakinlerine daha sağlıklı ve güvenli bir ortam sunabilmek için yoğun mesai harcayan Kepez Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında ilçedeki, cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkayarak, hijyenik hale getiriyor. Daha temiz bir Kepez için gece gündüz çalışan ekipler, pandemi sürecinde ilçedeki 6 bin 200 sokak ve 158 caddeyi baştan aşağı yıkayarak, dezenfekte etti. Kepez pırıl pırıl Temizlik işleri ekipleri, cadde ve sokakların yıkama işlemlerinin yanı sıra çöp konteynerlerini de oluşabilecek bakteri üremesi ve kokuya karşı da yıkama, ilaçlama işlemlerini de sürdürüyor. 3 aylık süreçte 68 mahallede toplamda 14 bin 28 adet çöp konteyneri yıkıma işlemi gerçekleştiren Kepez Belediyesi, çocuk oyun parklarını da dezenfekte ediyor. Kaydıraktan salıncağa spor aletlerine kadar çocuk oyun parkları da ekiplerce titizlikle temizleniyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pırıl pırıl bir Kepez için gece gündüz çalışıyor.
Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pandemi sürecinde ilçedeki 6 bin 200 sokak ve 158 caddeyi baştan aşağı yıkayarak, dezenfekte etti.

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pandemi sürecinde ilçedeki 6 bin 200 sokak ve 158 caddeyi baştan aşağı yıkayarak, dezenfekte etti.

Kepez Belediyesi, pırıl pırıl bir Kepez için çalışıyor. Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgın vakasının Türkiye’de görüldüğü ilk günden itibaren önleyici tedbirler alan Kepez Belediyesi, cadde ve sokaklarda yürütülen temizlik ve dezenfekte işlemlerini de en üst seviyeye çıkardı.  İlçe sakinlerine daha sağlıklı ve güvenli bir ortam sunabilmek için yoğun mesai harcayan Kepez Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında ilçedeki, cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkayarak, hijyenik hale getiriyor. Daha temiz bir Kepez için gece gündüz çalışan ekipler, pandemi sürecinde ilçedeki 6 bin 200 sokak ve 158 caddeyi baştan aşağı yıkayarak, dezenfekte etti.

Kepez pırıl pırıl

Temizlik işleri ekipleri, cadde ve sokakların yıkama işlemlerinin yanı sıra çöp konteynerlerini de oluşabilecek bakteri üremesi ve kokuya karşı da yıkama, ilaçlama işlemlerini de sürdürüyor. 3 aylık süreçte 68 mahallede toplamda 14 bin 28 adet çöp konteyneri yıkıma işlemi gerçekleştiren Kepez Belediyesi, çocuk oyun parklarını da dezenfekte ediyor. Kaydıraktan salıncağa spor aletlerine kadar çocuk oyun parkları da ekiplerce titizlikle temizleniyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pırıl pırıl bir Kepez için gece gündüz çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.