Korkuteli’mizin Değerli Esnafları

Belediyeler 30.03.2020 - 18:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1599+ kez okundu.
 

Korkuteli’mizin Değerli Esnafları

Biliyoruz ki hakikaten sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz, geçiyoruz. Ama merak etmeyiniz,inşallah çok yakında eski düzenimize hatta daha iyi bir döneme gireceğiz Korkuteli Belediyesi olarak bizler, esnafımız için bu yaz güzel projelerle alışverişimizi arttırmak adına çalışmalarımızı hazırlıyoruz. Biliyorsunuz ki Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin belediyelerimizle ilgili almış olduğu bir karar var. NİSAN, MAYIS ve HAZİRAN aylarında Belediye kesintileri yapılmayacak. Bizde Korkuteli Belediyesi olarak bu üç ay boyunca belediyemizden yapılmayacak kesintilerin tamamını, belediyemizin borcu olan tüm esnafımıza borcumuz oranında ödeme yaparak bir nebze piyasaya para sokmaya çalışacağız. Aylık aşağı yukarı 700.000 TL ( eski para ile 700 milyar) olan kesinti parasını borcumuz olan esnafımıza dağıtacağız. Takdir sizin,hüküm Allahındır... "Az Laf,Çok İş...

Biliyoruz ki hakikaten sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz, geçiyoruz.

Ama merak etmeyiniz,inşallah çok yakında eski düzenimize hatta daha iyi bir döneme gireceğiz

Korkuteli Belediyesi olarak bizler, esnafımız için bu yaz güzel projelerle alışverişimizi arttırmak adına çalışmalarımızı hazırlıyoruz.

Biliyorsunuz ki Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin belediyelerimizle ilgili almış olduğu bir karar var. NİSAN, MAYIS ve HAZİRAN aylarında Belediye kesintileri yapılmayacak.

Bizde Korkuteli Belediyesi olarak bu üç ay boyunca belediyemizden yapılmayacak kesintilerin tamamını, belediyemizin borcu olan tüm esnafımıza borcumuz oranında ödeme yaparak bir nebze piyasaya para sokmaya çalışacağız.
Aylık aşağı yukarı 700.000 TL ( eski para ile 700 milyar) olan kesinti parasını borcumuz olan esnafımıza dağıtacağız.

Takdir sizin,hüküm Allahındır...

"Az Laf,Çok İş...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.