Kuşaktan Kuşağa Antalya Derneğinin Sevgililer Günü Etkinliği

Magazin 17.02.2020 - 22:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2460+ kez okundu.
 

Kuşaktan Kuşağa Antalya Derneğinin Sevgililer Günü Etkinliği

Eğlence ve gece hayatının unutulmazı ve aranan kişisi Kuşaktan Kuşağa Antalya Derneğinin kurucusu Bülent Kantarcılar’ın yaratıcılığı ile 500 kişinin 14 Şubat SEVGİLİLER GÜNÜNÜ muhteşem bir organizasyon ile bir çatı altında kutlaması katılımcılara mutlu ve unutulmaz anlar yaşattı. İlgililerin misafirleri kırmızı karanfiller ve hafif müzik ile karşılanmaları yanı sıra bu özel gecede kusursuz hizmet verilmesi gecenin özellik taşıyan noktalarındandı Perge Park salonlarında yaşanan ve gecenin geç saatlerine kadar seviyeli bir şekilde devam eden gecede, Antalya’nın sevilen ve aranan sanatçılarından Orçun Özkul’un sahne performansı ile misafire coşkulu anlar yaşatması gecenin özelliklerindendi. Ayrıca bu özel gecede Roman dans grubunun ve Azeri dansları yanı sıra bölgesel dansları sırasında yaşanan coşku muhteşemdi. Muhteşem görüntülerin yaşandığı ve aynı zamanda nostalji ve sevginin görüntüleri geceye renk kattı. 14 Şubatın özelliğini taşıyan bu muhteşem gecenin finalinde Kuşaktan Kuşağa Antalya derneğinin yaratıcısı ve efsane başkanı Bülent Kantarcılar’ın, yönetim kurulunun misafirlerle beraber YAŞ PASTA kesimi sırasında sevgililerin resim çektirme yarışına girmeleri misafirler tarafından dakikalarca alkışlandı. Gün ve gün büyüyen Kuşaktan Kuşağa Antalya Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar gecenin özelliğini taşıyan bu gece de yaptığı konuşmada, beraberliklerinin her fırsatta devam edeceğini söyledi.  Hatıralardan silinemeyecek kadar özellikler taşıyan bu anlamlı gecede pastalar kesildi, doğum günleri ve evlilik yıldönümleri kutlandı.

Eğlence ve gece hayatının unutulmazı ve aranan kişisi Kuşaktan Kuşağa Antalya Derneğinin kurucusu Bülent Kantarcılar’ın yaratıcılığı ile 500 kişinin 14 Şubat SEVGİLİLER GÜNÜNÜ muhteşem bir organizasyon ile bir çatı altında kutlaması katılımcılara mutlu ve unutulmaz anlar yaşattı.

İlgililerin misafirleri kırmızı karanfiller ve hafif müzik ile karşılanmaları yanı sıra bu özel gecede kusursuz hizmet verilmesi gecenin özellik taşıyan noktalarındandı

Perge Park salonlarında yaşanan ve gecenin geç saatlerine kadar seviyeli bir şekilde devam eden gecede, Antalya’nın sevilen ve aranan sanatçılarından Orçun Özkul’un sahne performansı ile misafire coşkulu anlar yaşatması gecenin özelliklerindendi.

Ayrıca bu özel gecede Roman dans grubunun ve Azeri dansları yanı sıra bölgesel dansları sırasında yaşanan coşku muhteşemdi.

Muhteşem görüntülerin yaşandığı ve aynı zamanda nostalji ve sevginin görüntüleri geceye renk kattı.

14 Şubatın özelliğini taşıyan bu muhteşem gecenin finalinde Kuşaktan Kuşağa Antalya derneğinin yaratıcısı ve efsane başkanı Bülent Kantarcılar’ın, yönetim kurulunun misafirlerle beraber YAŞ PASTA kesimi sırasında sevgililerin resim çektirme yarışına girmeleri misafirler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Gün ve gün büyüyen Kuşaktan Kuşağa Antalya Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar gecenin özelliğini taşıyan bu gece de yaptığı konuşmada, beraberliklerinin her fırsatta devam edeceğini söyledi.

 Hatıralardan silinemeyecek kadar özellikler taşıyan bu anlamlı gecede pastalar kesildi, doğum günleri ve evlilik yıldönümleri kutlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.