Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Yöresel Lezzetlerde Buluştu

Magazin 16.08.2020 - 22:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2148+ kez okundu.
 

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Yöresel Lezzetlerde Buluştu

Antalya için her fırsatta yeni projeler gündeme getiren ve ürettikleri akılcı fikirlerle dikkat çeken Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği üyeleri, Yöresel Lezzetler etkinliğinde bir araya geldi.
Antalya için her fırsatta yeni projeler gündeme getiren ve ürettikleri akılcı fikirlerle dikkat çeken Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği üyeleri, Yöresel Lezzetler etkinliğinde bir araya geldi. Antalya’nın yöresel ve çok sevilen Mezelerinden Hibeş, Yaprak Sarması ve Şakşuşa tatlarından oluşan menü Gaziantepliler Resturant’ta yapılan etkinlikle dernek üyelerine ikram edildi.   Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Bülent Kantarcılar, çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Antalya’nın yöresel mezelerini Antalya’da tanıttıklarını aktaran Kantarcılar “Sevgili Antalyalılar Antalya’yı sevenler Antalya sevdalıları hoş geldiniz şeref verdiniz sefalar getirdiniz. 1995 yılında çıktığımız bu yolda el ele yürek yüreğe sevgiye yolculuk yaptık.  Anane ve göreneklerimizi bizden sonra gelen nesillere aktarmak Antalya da gençlerimize sahip çıkmak asıl amaçlarımızdan biridir. Nasıl bir taşa su atarsın hareler şeklinde büyür ya bizde öyle büyüdük, daha da büyüyeceğiz. Bizler bu memleketin ekmeğini yedik suyunu içtik okullarında okuduk, sokakların da büyüdük, ailelerimizi barındırdık. Narenciyenin mis gibi kokularını içimize çektik. Bizlerde sorumluluk alarak Antalya için elimizi taşın altına koymamız gerekmektedir. Güzel dostluklara imza atan Kuşaktan Kuşağa her türlü övgüye layık olup, daha nice işlerin içinde olacaktır. Bu gücü siz Antalya dostlarından alan bizler daha olumlu ve Antalya yararına işlerin içinde olacağız. Kent kimliğinin öne çıkarılması Kültürel ve tarihi yapıda sağlam adımlar atılması, sosyal oluşumla dimdik ayakta durulması Antalya’yı yönetenlerin Antalyalı olmaları en büyük dileğimizdir. Hep Antalya Antalya diyoruz ama bayrağımızın dalgalandığı her yer vatanımızdır. Sevginin şarkısını söyleyene bir demet verirlermiş. Bu şarkıyı da en güzel söyleyen Kuşaktan Kuşağa Antalya’dır Biz Antalya’yı seviyoruz, Antalya’yı seveni de seviyoruz Görsel ve düşünsel oluşumların tek başına bir işe yaramadığını toplum olarak zamanında olumlu davranışları hep birlikte destekleyerek güzel olan ne varsa yaratabileceğimizi hepimiz biliyoruz 1995 Nisan ilk kahvaltı, 1995 Mayıs ilk gece, 1995 Kasım ilk otelle bu etkinlik 150-200 kişi ile serüvenimizi Bülent Kantarcı olarak başlatmıştık. Aynı heyecan ve istekle etkinlik yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Daha sonra dernek üyeleri Ankara havalarıyla eğlendi. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Antalya için her fırsatta yeni projeler gündeme getiren ve ürettikleri akılcı fikirlerle dikkat çeken Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği üyeleri, Yöresel Lezzetler etkinliğinde bir araya geldi.

Antalya için her fırsatta yeni projeler gündeme getiren ve ürettikleri akılcı fikirlerle dikkat çeken Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği üyeleri, Yöresel Lezzetler etkinliğinde bir araya geldi.

Antalya’nın yöresel ve çok sevilen Mezelerinden Hibeş, Yaprak Sarması ve Şakşuşa tatlarından oluşan menü Gaziantepliler Resturant’ta yapılan etkinlikle dernek üyelerine ikram edildi.  

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Bülent Kantarcılar, çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Antalya’nın yöresel mezelerini Antalya’da tanıttıklarını aktaran Kantarcılar “Sevgili Antalyalılar Antalya’yı sevenler Antalya sevdalıları hoş geldiniz şeref verdiniz sefalar getirdiniz.

1995 yılında çıktığımız bu yolda el ele yürek yüreğe sevgiye yolculuk yaptık.  Anane ve göreneklerimizi bizden sonra gelen nesillere aktarmak Antalya da gençlerimize sahip çıkmak asıl amaçlarımızdan biridir.

Nasıl bir taşa su atarsın hareler şeklinde büyür ya bizde öyle büyüdük, daha da büyüyeceğiz.

Bizler bu memleketin ekmeğini yedik suyunu içtik okullarında okuduk, sokakların da büyüdük, ailelerimizi barındırdık. Narenciyenin mis gibi kokularını içimize çektik. Bizlerde sorumluluk alarak Antalya için elimizi taşın altına koymamız gerekmektedir.

Güzel dostluklara imza atan Kuşaktan Kuşağa her türlü övgüye layık olup, daha nice işlerin içinde olacaktır. Bu gücü siz Antalya dostlarından alan bizler daha olumlu ve Antalya yararına işlerin içinde olacağız.

Kent kimliğinin öne çıkarılması Kültürel ve tarihi yapıda sağlam adımlar atılması, sosyal oluşumla dimdik ayakta durulması Antalya’yı yönetenlerin Antalyalı olmaları en büyük dileğimizdir.

Hep Antalya Antalya diyoruz ama bayrağımızın dalgalandığı her yer vatanımızdır.

Sevginin şarkısını söyleyene bir demet verirlermiş. Bu şarkıyı da en güzel söyleyen Kuşaktan Kuşağa Antalya’dır

Biz Antalya’yı seviyoruz, Antalya’yı seveni de seviyoruz

Görsel ve düşünsel oluşumların tek başına bir işe yaramadığını toplum olarak zamanında olumlu davranışları hep birlikte destekleyerek güzel olan ne varsa yaratabileceğimizi hepimiz biliyoruz

1995 Nisan ilk kahvaltı, 1995 Mayıs ilk gece, 1995 Kasım ilk otelle bu etkinlik 150-200 kişi ile serüvenimizi Bülent Kantarcı olarak başlatmıştık. Aynı heyecan ve istekle etkinlik yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra dernek üyeleri Ankara havalarıyla eğlendi. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.