Lazio ve Merve Çifti Muhteşem Törenle Dünya Evine Girdi

Magazin 23.08.2021 - 21:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2479+ kez okundu.
 

Lazio ve Merve Çifti Muhteşem Törenle Dünya Evine Girdi

Lazio-Ilona Kook ve Serdar Naciye Tabakçıoğlu ailesinin çocukları Lazio ve Merve muhteşem bir törenle dünya evine girdi
Lazio-Ilona Kook ve Serdar Naciye Tabakçıoğlu ailesinin çocukları Lazio ve Merve  muhteşem bir törenle dünya evine girdi Otelde Havuz başında yapılan düğünde çifti Memleket Partisi Konyaaltı ilçe Başkanı Elçin Güner ve dostları yalnız bırakmadı. Nikah töreninden sonra dostlarıyla eğlenen çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı. Antalya Haber Takip Gazetesi olarak Mutlulukları gözlerinden okunan ve aynı yolda yürümeye ‘evet diyen Lazio-Merve  çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
Lazio-Ilona Kook ve Serdar Naciye Tabakçıoğlu ailesinin çocukları Lazio ve Merve muhteşem bir törenle dünya evine girdi

Lazio-Ilona Kook ve Serdar Naciye Tabakçıoğlu ailesinin çocukları Lazio ve Merve  muhteşem bir törenle dünya evine girdi

Otelde Havuz başında yapılan düğünde çifti Memleket Partisi Konyaaltı ilçe Başkanı Elçin Güner ve dostları yalnız bırakmadı. Nikah töreninden sonra dostlarıyla eğlenen çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Antalya Haber Takip Gazetesi olarak Mutlulukları gözlerinden okunan ve aynı yolda yürümeye ‘evet diyen Lazio-Merve  çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.