Manavgat Ekonomisine Yön Veren Rapor Hazırlandı

Ekonomi 25.04.2019 - 22:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1636+ kez okundu.
 

Manavgat Ekonomisine Yön Veren Rapor Hazırlandı

Hazırladığı bilimsel içerikli raporlarla Manavgat ekonomisine yön veren MATSO, ekonomik raporunu ‘Ekonomik Rapor 2018’ adıyla hazırladı. Rapor, üyelerin, yatırımcıların ve iş dünyasının yararlanması amacıyla MATSO’nun ttp://www.matso.org.tr/hizmetlerimiz/ yayinlarimiz/ekonomik-rapor.html adlı internet sayfasına konuldu. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından, Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını objektif bir şekilde ele alarak yapılan çalışmalara yön verme ve geleceğin sağlam temeller üzerinde kurulmasında kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıyan “Ekonomik Rapor 2018” kitapçığı çıkarıldı. Kitapçık, Oda üyeleri ve yatırımcıların hizmetine sunuldu. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, raporda Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısının ele alındığını, ilçeye yatırım yapmak isteyenler içinde kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıdığını söyledi. Ekonomimizin Geleceğine Yön Veriyoruz Başkan Boztaş, İlçe ekonomisinin güçlenmesi için raporlara önem verdiklerini söyleyerek şunları söyledi: ” Ekonomi sürekli değişim halinde. Bu değişimle yeniden şekilleniyor. Biz de Manavgat ekonomisinin güncel rakamlarla fotoğrafını çekip, geleceğinin temellerini bugünden kurmaya çalışıyoruz. Ekonomimizin geleceğine yön veriyoruz. Odamızın http://www.matso.org.tr/hizmetlerimiz/yayinlarimiz/ekonomik-rapor.htmladlı internet Sayfasından İndirebilirsiniz Bu çalışmamız, iş dünyası için faydalıdır. Üyelerimiz, yatırımcılar, iş insanları ve ilgilenenler için önemli bir ekonomik ve bilimsel veri kaynağıdır. Odamızın, http://www.matso.org.tr/hizmetlerimiz/yayinlarimiz/ekonomik-rapor.html adlı internet sayfasından indirebilirsiniz. Buradan rahatlıkla ulaşıp indirilebilir. Hazırlanmasında bilgi akışı sağlayan kaynaklara, hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Hazırladığı bilimsel içerikli raporlarla Manavgat ekonomisine yön veren MATSO, ekonomik raporunu ‘Ekonomik Rapor 2018’ adıyla hazırladı. Rapor, üyelerin, yatırımcıların ve iş dünyasının yararlanması amacıyla MATSO’nun ttp://www.matso.org.tr/hizmetlerimiz/ yayinlarimiz/ekonomik-rapor.html adlı internet sayfasına konuldu.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından, Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını objektif bir şekilde ele alarak yapılan çalışmalara yön verme ve geleceğin sağlam temeller üzerinde kurulmasında kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıyan “Ekonomik Rapor 2018” kitapçığı çıkarıldı. Kitapçık, Oda üyeleri ve yatırımcıların hizmetine sunuldu.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, raporda Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısının ele alındığını, ilçeye yatırım yapmak isteyenler içinde kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıdığını söyledi.

Ekonomimizin Geleceğine Yön Veriyoruz

Başkan Boztaş, İlçe ekonomisinin güçlenmesi için raporlara önem verdiklerini söyleyerek şunları söyledi: ” Ekonomi sürekli değişim halinde. Bu değişimle yeniden şekilleniyor. Biz de Manavgat ekonomisinin güncel rakamlarla fotoğrafını çekip, geleceğinin temellerini bugünden kurmaya çalışıyoruz. Ekonomimizin geleceğine yön veriyoruz.

Odamızın http://www.matso.org.tr/hizmetlerimiz/yayinlarimiz/ekonomik-rapor.htmladlı internet Sayfasından İndirebilirsiniz

Bu çalışmamız, iş dünyası için faydalıdır. Üyelerimiz, yatırımcılar, iş insanları ve ilgilenenler için önemli bir ekonomik ve bilimsel veri kaynağıdır. Odamızın, http://www.matso.org.tr/hizmetlerimiz/yayinlarimiz/ekonomik-rapor.html adlı internet sayfasından indirebilirsiniz. Buradan rahatlıkla ulaşıp indirilebilir. Hazırlanmasında bilgi akışı sağlayan kaynaklara, hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.