Manavgat İhracatla’da Yükselecek

Ekonomi 27.04.2019 - 21:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1996+ kez okundu.
 

Manavgat İhracatla’da Yükselecek

MATSO, Manavgat’ın ihracat potansiyelini ve üretim potansiyelini artırmak amacıyla bir dizi eğitim düzenledi, ayrıca üyelere işyerinde ihracata yönelik danışmanlık hizmeti verdi.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)’nın da desteğiyle hem üretim hem de ihracatı artırmak amacıyla bir dizi çalışma gerçekleştirdi. İhracata yönelik üyelere işyerinde danışmanlık hizmeti verildi MATSO tarafından ihracat yapan üyeleri iş yerlerinde ihracat danışmanı ile birlikte ziyaret edilerek ihracata yönelik sorunları dinlenip çözüm önerileri sunuldu. MATSO ayrıca danışmanlık hizmeti vermenin yanı sıra hizmet binasında gerçekleşen 5 gün günlük ihracat eğitimi düzenledi. İhracatta temelden sonuca kadar birçok aşamanın anlatıldığı eğitim 30 saat sürdü. Eğitim sonunda İhracatta yeni müşteri bulma tekniklerine yönelik final eğitimi gerçekleştirildi. Şehrimizin önemli gelirlerinden birisinin de ihracat olması için çaba gösteriyoruz MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, ihracatın Manavgat'ın önemli gelir kalemlerinden birisi olması için çaba gösterdikleri belirterek bunun için bir dizi çalışmaya imza attıklarını söyledi. Turizm ve tarıma dayalı kent ekonomisine ihracat gelirlerinin eklenmesinin önemine değinen Boztaş, "yaptığımız bir dizi çalışma ve faaliyetle Manavgat’ın ihracatını artırmak istiyoruz. Manavgat'ta artık önemli gelir kaynaklarımızdan birisi de ihracat olacak, Manavgat ihracatla da yükselecek” diye konuştu. Üretim yapan üyelere KOBİ danışmanı desteği  MATSO tarafından üretim yaparak kent ekonomisine katkı sağlayan üyelere yönelik KOBİ danışmanı ile işyeri ziyaret ederek devletin verdiği hibe, destek ve krediler konusunda bilgilendirme yapıldığı söyleyen Boztaş, bilgilendirmelerin pratik ve teorik olarak gerçekleştirildiğini kaydetti. Hedefimiz şehrimizin üretim potansiyelini artırmak Hedeflerinin üyelerin üretim potansiyelini artırmak olduğunu anlatan Boztaş, bunun çeşitli çalışmalara yaptıklarını söyledi. Başkan Boztaş, “Üretim yapan üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek KOBİ danışmanı ile destekler konusunda bilgilendiriyoruz. Manavgat’ta üretim yapan, kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan çok sayıda üyemiz var. Bu üyelerimizin ürettikleri ürünleri hem yurt içi hem de yurt dışına pazarlanmasını istiyoruz” dedi.
MATSO, Manavgat’ın ihracat potansiyelini ve üretim potansiyelini artırmak amacıyla bir dizi eğitim düzenledi, ayrıca üyelere işyerinde ihracata yönelik danışmanlık hizmeti verdi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)’nın da desteğiyle hem üretim hem de ihracatı artırmak amacıyla bir dizi çalışma gerçekleştirdi.

İhracata yönelik üyelere işyerinde danışmanlık hizmeti verildi

MATSO tarafından ihracat yapan üyeleri iş yerlerinde ihracat danışmanı ile birlikte ziyaret edilerek ihracata yönelik sorunları dinlenip çözüm önerileri sunuldu. MATSO ayrıca danışmanlık hizmeti vermenin yanı sıra hizmet binasında gerçekleşen 5 gün günlük ihracat eğitimi düzenledi. İhracatta temelden sonuca kadar birçok aşamanın anlatıldığı eğitim 30 saat sürdü. Eğitim sonunda İhracatta yeni müşteri bulma tekniklerine yönelik final eğitimi gerçekleştirildi.

Şehrimizin önemli gelirlerinden birisinin de ihracat olması için çaba gösteriyoruz

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, ihracatın Manavgat'ın önemli gelir kalemlerinden birisi olması için çaba gösterdikleri belirterek bunun için bir dizi çalışmaya imza attıklarını söyledi. Turizm ve tarıma dayalı kent ekonomisine ihracat gelirlerinin eklenmesinin önemine değinen Boztaş, "yaptığımız bir dizi çalışma ve faaliyetle Manavgat’ın ihracatını artırmak istiyoruz. Manavgat'ta artık önemli gelir kaynaklarımızdan birisi de ihracat olacak, Manavgat ihracatla da yükselecek” diye konuştu.

Üretim yapan üyelere KOBİ danışmanı desteği

 MATSO tarafından üretim yaparak kent ekonomisine katkı sağlayan üyelere yönelik KOBİ danışmanı ile işyeri ziyaret ederek devletin verdiği hibe, destek ve krediler konusunda bilgilendirme yapıldığı söyleyen Boztaş, bilgilendirmelerin pratik ve teorik olarak gerçekleştirildiğini kaydetti.

Hedefimiz şehrimizin üretim potansiyelini artırmak

Hedeflerinin üyelerin üretim potansiyelini artırmak olduğunu anlatan Boztaş, bunun çeşitli çalışmalara yaptıklarını söyledi. Başkan Boztaş, “Üretim yapan üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek KOBİ danışmanı ile destekler konusunda bilgilendiriyoruz. Manavgat’ta üretim yapan, kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan çok sayıda üyemiz var. Bu üyelerimizin ürettikleri ürünleri hem yurt içi hem de yurt dışına pazarlanmasını istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.