MATSO Başkanı Güngör’ün, Gazeteciler Günü Mesajı

Ekonomi 08.01.2022 - 19:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2380+ kez okundu.
 

MATSO Başkanı Güngör’ün, Gazeteciler Günü Mesajı

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, gazeteciliğin toplumun doğru haber almasını sağlayan son derece önemli bir meslek olduğunu vurgulayarak tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  gazeteciliğin toplumun doğru haber almasını sağlayan son derece önemli bir meslek olduğunu vurgulayarak tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını söyledi. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Güngör mesajında gazeteciliğin toplumun doğru haber almasını sağlayan son derece önemli bir meslek olduğunu ifade ederek büyük özveri gerektiren bir meslek olduğuna dikkat çekti.  Güngör şu ifadelere yer verdi;  "Kıymetli basın mensuplarımızın, zaman mevhumu olmaksızın yürüttükleri mücadele, sarf ettikleri emek takdirle karşılanmalıdır. Sorunları tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktararak toplumsal mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde işlemesine katkı sağlamaktadırlar. Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Demokrasinin güçlenmesinin yolu, basının özgürce çalışmasını sağlamaktan geçmektedir. Ulu Önder Atatürk'ün de vurguladığı üzere basın milletin müşterek sesidir. Bu itibarla gazetecilerimizin düşüncelerini özgür ve tarafsız bir biçimde ifade edebilmesi aydınlık yarınlara olan yürüyüşümüzü taçlandıracaktır.  Vicdanlı ve dürüst gazeteciler toplumun can damarıdır. Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan, gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, son derece onurlu ve saygın addettiğim, kutsal mesleklerinde başarılarının devamını dilerim".
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, gazeteciliğin toplumun doğru haber almasını sağlayan son derece önemli bir meslek olduğunu vurgulayarak tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  gazeteciliğin toplumun doğru haber almasını sağlayan son derece önemli bir meslek olduğunu vurgulayarak tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını söyledi.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Güngör mesajında gazeteciliğin toplumun doğru haber almasını sağlayan son derece önemli bir meslek olduğunu ifade ederek büyük özveri gerektiren bir meslek olduğuna dikkat çekti. 

Güngör şu ifadelere yer verdi;  "Kıymetli basın mensuplarımızın, zaman mevhumu olmaksızın yürüttükleri mücadele, sarf ettikleri emek takdirle karşılanmalıdır. Sorunları tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktararak toplumsal mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde işlemesine katkı sağlamaktadırlar. Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Demokrasinin güçlenmesinin yolu, basının özgürce çalışmasını sağlamaktan geçmektedir. Ulu Önder Atatürk'ün de vurguladığı üzere basın milletin müşterek sesidir. Bu itibarla gazetecilerimizin düşüncelerini özgür ve tarafsız bir biçimde ifade edebilmesi aydınlık yarınlara olan yürüyüşümüzü taçlandıracaktır.  Vicdanlı ve dürüst gazeteciler toplumun can damarıdır.

Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan, gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, son derece onurlu ve saygın addettiğim, kutsal mesleklerinde başarılarının devamını dilerim".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.