MATSO Heyeti, Üyelerinin Zorlu Mücadelesine Ortak Oldu

Ekonomi 25.01.2022 - 19:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2606+ kez okundu.
 

MATSO Heyeti, Üyelerinin Zorlu Mücadelesine Ortak Oldu

MATSO heyeti, ürünlerini soğuk hava ve zirai dondan korumak amacıyla seralarında nöbet tutan örtü altında üretim yapan üyelerini ziyaret ederek mücadelelerinde yanlarında oldu.
MATSO heyeti, ürünlerini soğuk hava ve zirai dondan korumak amacıyla seralarında nöbet tutan örtü altında üretim yapan üyelerini ziyaret ederek mücadelelerinde yanlarında oldu. Meteorolojiden yapılan zirai don ve kar yağışı uyarısının ardından Türkiye’nin en önemli örtü altı üretimi yapılan merkezlerinden biri olan Manavgat’ta kar, soğuk hava ve zirai dondan ürünlerinin zarar görmemesi için üreticiler tarafından geceleri nöbet tutulmaya başlandı.  Son bir haftadır geceyi nöbet tutarak geçiren üreticiler tarafından seralarda sıcaklıklar düşmeye başlayınca müdahale edilerek çeşitli yöntemlerle ısıtma ve nemlendirme sistemleri devreye sokuluyor.  Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO 2. Meslek (Tarım) Komitesi Üyelerinin de yer aldığı MATSO heyeti ile birlikte geceyi zirai don nöbeti tutarak geçiren örtü altı üretim yapan Oda üyelerini seralarında ziyaret ederek onların mücadelesine ortak oldular.  Üreticilere kolaylıklar dileyen Başkan Güngör ve beraberindeki heyet farklı mahallelerdeki seraları ziyaret ederek üreticilerin üretimde yaşadıkları sıkıntıları dinledi. ÜRETİCİLERİMİZİN MÜCADELELERİNDE YANLARINDA OLMAK İSTEDİK MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  Manavgat’ın Türkiye’nin en önemli örtü altı üretim yapan merkezlerinden biri olduğunu belirterek üreticilerin ve Oda üyelerinin zor ve mücadele ile geçen zirai don nöbetinde destek ve mücadelelerine ortak olmak için ziyaret ettiklerini söyledi. Güngör, “Son bir haftadır yaşanan zirai don ve aşırı soğuklara karşı bölgedeki tüm seralarda ürünleri korumak için mücadele veriliyor. Üreticilerimizin ve yatırımcılarımızın bu zorlu mücadelelerinde yanlarında bulunarak, kendilerine moral desteği vermek istedik. Biz istihdama ve üretime katkı yapan iş insanlarımızın ve üreticilerimizin her zaman yanındayız yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi. ÜRETİCİLERİMİZİN TALEP VE SORUNLARINI RAPOR HALİNE GETİRİP İLGİLİ MERCİLERE İLETECEĞİZ Üreticiler ile tarımsal üretimde yaşadıkları sıkıntıları da konuştuklarını kaydeden Başkan Güngör, gelen talep ve sorunları rapor haline getirerek ilgili mercilere ileteceklerini söyledi. Güngör, “bu zor şartlarda üreticilerimize ve çiftçilerimize kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.
MATSO heyeti, ürünlerini soğuk hava ve zirai dondan korumak amacıyla seralarında nöbet tutan örtü altında üretim yapan üyelerini ziyaret ederek mücadelelerinde yanlarında oldu.

MATSO heyeti, ürünlerini soğuk hava ve zirai dondan korumak amacıyla seralarında nöbet tutan örtü altında üretim yapan üyelerini ziyaret ederek mücadelelerinde yanlarında oldu.

Meteorolojiden yapılan zirai don ve kar yağışı uyarısının ardından Türkiye’nin en önemli örtü altı üretimi yapılan merkezlerinden biri olan Manavgat’ta kar, soğuk hava ve zirai dondan ürünlerinin zarar görmemesi için üreticiler tarafından geceleri nöbet tutulmaya başlandı.  Son bir haftadır geceyi nöbet tutarak geçiren üreticiler tarafından seralarda sıcaklıklar düşmeye başlayınca müdahale edilerek çeşitli yöntemlerle ısıtma ve nemlendirme sistemleri devreye sokuluyor.  Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO 2. Meslek (Tarım) Komitesi Üyelerinin de yer aldığı MATSO heyeti ile birlikte geceyi zirai don nöbeti tutarak geçiren örtü altı üretim yapan Oda üyelerini seralarında ziyaret ederek onların mücadelesine ortak oldular.  Üreticilere kolaylıklar dileyen Başkan Güngör ve beraberindeki heyet farklı mahallelerdeki seraları ziyaret ederek üreticilerin üretimde yaşadıkları sıkıntıları dinledi.

ÜRETİCİLERİMİZİN MÜCADELELERİNDE YANLARINDA OLMAK İSTEDİK

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  Manavgat’ın Türkiye’nin en önemli örtü altı üretim yapan merkezlerinden biri olduğunu belirterek üreticilerin ve Oda üyelerinin zor ve mücadele ile geçen zirai don nöbetinde destek ve mücadelelerine ortak olmak için ziyaret ettiklerini söyledi. Güngör, “Son bir haftadır yaşanan zirai don ve aşırı soğuklara karşı bölgedeki tüm seralarda ürünleri korumak için mücadele veriliyor. Üreticilerimizin ve yatırımcılarımızın bu zorlu mücadelelerinde yanlarında bulunarak, kendilerine moral desteği vermek istedik. Biz istihdama ve üretime katkı yapan iş insanlarımızın ve üreticilerimizin her zaman yanındayız yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÜRETİCİLERİMİZİN TALEP VE SORUNLARINI RAPOR HALİNE GETİRİP İLGİLİ MERCİLERE İLETECEĞİZ

Üreticiler ile tarımsal üretimde yaşadıkları sıkıntıları da konuştuklarını kaydeden Başkan Güngör, gelen talep ve sorunları rapor haline getirerek ilgili mercilere ileteceklerini söyledi. Güngör, “bu zor şartlarda üreticilerimize ve çiftçilerimize kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.