Mazlum Yücel’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Politika 28.10.2020 - 22:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3019+ kez okundu.
 

Mazlum Yücel’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Kepez İlçesinde heyecan yarattı. İlçe Başkanlığına tek aday olmasına rağmen rekor oyla seçilen Yücel Kepezde karşılık bulduğunu ve Antalya İlçelerinde kongrelerden sonra en fazla üye kaydı yaptığını belirtti. Yücel Açıklamasında “ben teşkilatta oturmaya gelmedim vatanın, milletin ve çocukların geleceğinin ağır vebali üstümüzde. Halkımızla el ele verip yeniden güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz. Milletimiz bize güvensin ”dedi Yücel açıklamasının devamında “Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan Kurtuluş destanıyla kurulan Cumhuriyetimiz, milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir. Bu eser, gözü daima ileriye bakan, özgüvenini sağlam tutan, heyecanla ve şevkle çalışan bir neslin bugünkü nesillere armağanıdır. Demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırdığımız Cumhuriyetimiz, Türk milletinin ebedi varlığı ile ilelebet devam edecektir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden daha çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyoruz” ifadelerinde bulundu.
İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Kepez İlçesinde heyecan yarattı. İlçe Başkanlığına tek aday olmasına rağmen rekor oyla seçilen Yücel Kepezde karşılık bulduğunu ve Antalya İlçelerinde kongrelerden sonra en fazla üye kaydı yaptığını belirtti. Yücel Açıklamasında “ben teşkilatta oturmaya gelmedim vatanın, milletin ve çocukların geleceğinin ağır vebali üstümüzde. Halkımızla el ele verip yeniden güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz. Milletimiz bize güvensin ”dedi

Yücel açıklamasının devamında “Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan Kurtuluş destanıyla kurulan Cumhuriyetimiz, milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir. Bu eser, gözü daima ileriye bakan, özgüvenini sağlam tutan, heyecanla ve şevkle çalışan bir neslin bugünkü nesillere armağanıdır. Demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırdığımız Cumhuriyetimiz, Türk milletinin ebedi varlığı ile ilelebet devam edecektir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden daha çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.