Milletvekili Çokal, Filyasyon Ekipleri İle Biraraya Geldi

Politika 02.03.2021 - 20:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1722+ kez okundu.
 

Milletvekili Çokal, Filyasyon Ekipleri İle Biraraya Geldi

AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri ile bir araya gelerek devam eden aşı çalışmaları ve COVID-19 ile mücadele hakkında bilgi aldı.
AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri ile bir araya gelerek devam eden aşı çalışmaları ve COVID-19 ile mücadele hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanlarını tek tek dinleyen, taleplerini not alan Milletvekili Çokal, bu süreçte gösterdikleri olağanüstü gayret ve özveri için teşekkür etti. Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Deniz’in de bulunduğu toplantıda Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Sağlık çalışanlarından özellikle sorunlarını, gün içinde karşılarına çıkan zorlukları ve taleplerini anlatmalarını isteyen Dr. Tuba Vural Çokal, çalışanların sorunlarını ve isteklerini not alarak çözümü için çalışmaya başladı. SAĞLIK EKİPLERİ 7/24 SAHADA Türkiye genelinde sağlık çalışanlarının COVID-19 ile mücadelenin kahramanları olduğunu ifade eden Milletvekili Çokal; “Filyasyon ekiplerimize moral vermek, onları dinlemek ve sorunları varsa bu sorunları çözmek için bir araya geldik. Sağlık çalışanlarımıza boşuna bu dönemin kahramanları demiyoruz. Onları yakından takip ettiğinizde, ziyaret ettiğinizde, onlarla sohbet ettiğinizde, onları dinlediğinizde nasıl bir gayretle, özveriyle çalıştıklarını görüyorsunuz. Ben bulduğum her fırsatta hastanelerimizi ziyaret ediyor, sağlık çalışanlarımızla sohbet ediyorum. Sağlık çalışanlarımızın bir kısmı hastanelerimizde, aile sağlığı merkezlerimizde, sağlık müdürlüklerimizde durmadan dinlenmeden hastalarımıza şifa dağıtırken, filyasyon ekiplerimiz de 7 gün 24 saat sahada mücadele ediyor. Evde takip yapıyor, temaslıları belirliyor, testleri yapıyor, ev ev gezerek ilaçları ulaştırıyor, virüsün daha fazla yayılmasını engelliyor” dedi. EN UZAK YERLEŞİM YERLERİNE BİLE ULAŞILIYOR Aşı çalışmalarının da büyük bir hızla ilerlediğini kaydeden Milletvekili Çokal; “Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’mızda da ekiplerimiz, vatandaşlarımızın aşılarını uygulamaya devam ediyor. Merkeze en uzak yerleşim yerlerine bile giderek aşı yapıyorlar. Arkadaşlarımızın bir fotoğrafını gördüm. Manavgat’ımızın merkeze en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Yeşilbağ Köyü’nde çekilmiş. Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü aşılama ekipleri Yeşilbağ Köyü’ne giderek hemşerilerimizin COVID-19 aşılarını yapıyordu. Bir siyasetçi, bir hekim ve her şeyden önce bir vatandaş olarak, gece gündüz demeden merkeze en uzak yerleşim yerlerinde, yaylalarda bile aşı çalışması yapan tüm sağlık çalışanlarımıza, Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Deniz ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri ile bir araya gelerek devam eden aşı çalışmaları ve COVID-19 ile mücadele hakkında bilgi aldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri ile bir araya gelerek devam eden aşı çalışmaları ve COVID-19 ile mücadele hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanlarını tek tek dinleyen, taleplerini not alan Milletvekili Çokal, bu süreçte gösterdikleri olağanüstü gayret ve özveri için teşekkür etti.

Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Deniz’in de bulunduğu toplantıda Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Sağlık çalışanlarından özellikle sorunlarını, gün içinde karşılarına çıkan zorlukları ve taleplerini anlatmalarını isteyen Dr. Tuba Vural Çokal, çalışanların sorunlarını ve isteklerini not alarak çözümü için çalışmaya başladı.

SAĞLIK EKİPLERİ 7/24 SAHADA

Türkiye genelinde sağlık çalışanlarının COVID-19 ile mücadelenin kahramanları olduğunu ifade eden Milletvekili Çokal; “Filyasyon ekiplerimize moral vermek, onları dinlemek ve sorunları varsa bu sorunları çözmek için bir araya geldik. Sağlık çalışanlarımıza boşuna bu dönemin kahramanları demiyoruz. Onları yakından takip ettiğinizde, ziyaret ettiğinizde, onlarla sohbet ettiğinizde, onları dinlediğinizde nasıl bir gayretle, özveriyle çalıştıklarını görüyorsunuz. Ben bulduğum her fırsatta hastanelerimizi ziyaret ediyor, sağlık çalışanlarımızla sohbet ediyorum. Sağlık çalışanlarımızın bir kısmı hastanelerimizde, aile sağlığı merkezlerimizde, sağlık müdürlüklerimizde durmadan dinlenmeden hastalarımıza şifa dağıtırken, filyasyon ekiplerimiz de 7 gün 24 saat sahada mücadele ediyor. Evde takip yapıyor, temaslıları belirliyor, testleri yapıyor, ev ev gezerek ilaçları ulaştırıyor, virüsün daha fazla yayılmasını engelliyor” dedi.

EN UZAK YERLEŞİM YERLERİNE BİLE ULAŞILIYOR

Aşı çalışmalarının da büyük bir hızla ilerlediğini kaydeden Milletvekili Çokal; “Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’mızda da ekiplerimiz, vatandaşlarımızın aşılarını uygulamaya devam ediyor. Merkeze en uzak yerleşim yerlerine bile giderek aşı yapıyorlar. Arkadaşlarımızın bir fotoğrafını gördüm. Manavgat’ımızın merkeze en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Yeşilbağ Köyü’nde çekilmiş. Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü aşılama ekipleri Yeşilbağ Köyü’ne giderek hemşerilerimizin COVID-19 aşılarını yapıyordu. Bir siyasetçi, bir hekim ve her şeyden önce bir vatandaş olarak, gece gündüz demeden merkeze en uzak yerleşim yerlerinde, yaylalarda bile aşı çalışması yapan tüm sağlık çalışanlarımıza, Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Deniz ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.