Musa Ertuğan; Meral Akşener’e “Siyasi Dolandırıcılardan Ülkücü Olmaz”

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 12.08.2023 - 20:22, Güncelleme: 12.08.2023 - 20:54 9845+ kez okundu.
 

Musa Ertuğan; Meral Akşener’e “Siyasi Dolandırıcılardan Ülkücü Olmaz”

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan sosyal medya hesabımdan yaptığı sert açıklamayla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Siyasi dolandırıcılardan ülkücü olmaz!” dedi
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan sosyal medya hesabımdan yaptığı sert açıklamayla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Siyasi dolandırıcılardan ülkücü olmaz!” dedi Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan açıklamasında, “Genel Başkan Sn. Meral Akşener Peygamberimiz, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” şeklindeki hadisi tam da sabrın haram olan kısmını ifade ediyor. Hz. Ali ise, “Haksızlık önünde eğilmeyiniz, çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz” derken şerefli bir insanın takınması gereken tavrı tarif ediyordu. Sn. Meral Akşener … Ant olsun sizi unutursak... Bu saatten sonra sizle mi kardeş olacağız. Siz ülkücüleri kullandınız sonra dışladınız. HAKSIZSINIZ. HAKSIZSINIZ ................. SİZE GÜVENMİYORUZ! Kirli İşbirlikçileriniz dışında, size artık ülkücüler inanmıyor. Türk milleti sizi artık tanıyor ve Güvenmiyor. 2015...2023 Yaşadık ve Gördük. Siz bu ve buna benzer sözlerinizle ülkücüleri 8 yıl kandırdınız, kullandınız inançlarını yok ettiniz. Emeklerini pazarladınız. Bu yola çıkarken Türk milliyetçilerinin iktidar olacağına ve milletimize hizmet edeceğimize bizi inandırmıştınız. Herkese söz verdiniz, umut verdiniz, beklenti içerisine soktunuz, Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz demiştiniz. ve verdiğiniz sözler ve umutlarla insanları gece gündüz maddi manevi çalıştırdınız. Sonra sinsice Esma bekar aracılığı ile yol arkadaşlarınıza kirli oyun kurdunuz Temayül seçimlerinde hile yaptırdınız. Fatih Akşener in Arkadaşını vekil yaptınız. Türkiye’nin her yerinde Ülkücülerin hakkını yediniz. Ayrıca Esma Bekâr aracılığıyla ülkücüleri önce kullandınız sonra dışladınız. Tüm Türkiye’de partide emeği olmayan insanları vekil yaptınız. 2015-2023 verilen emekleri pazarladınız. HAKSIZSINIZ- HAKSIZSINIZ Yakalandınız Artık her şey açığa çıktı... Ülkücülerin vermiş olduğu mücadele ve emekleri üzerinden partimizi aile şirketine cevirdiniz. Siyasi dolandırıcılardan ülkücü olmaz! Kardeşte olmaz! Temiz siyaset olmadan, Temiz toplum olmaz!” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan sosyal medya hesabımdan yaptığı sert açıklamayla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Siyasi dolandırıcılardan ülkücü olmaz!” dedi

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan sosyal medya hesabımdan yaptığı sert açıklamayla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Siyasi dolandırıcılardan ülkücü olmaz!” dedi

Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan açıklamasında, “Genel Başkan Sn. Meral Akşener

Peygamberimiz, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” şeklindeki hadisi tam da sabrın haram olan kısmını ifade ediyor. Hz. Ali ise, “Haksızlık önünde eğilmeyiniz, çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz” derken şerefli bir insanın takınması gereken tavrı tarif ediyordu.

Sn. Meral Akşener …

Ant olsun sizi unutursak...

Bu saatten sonra sizle mi kardeş olacağız. Siz ülkücüleri kullandınız sonra dışladınız.

HAKSIZSINIZ. HAKSIZSINIZ .................

SİZE GÜVENMİYORUZ!

Kirli İşbirlikçileriniz dışında, size artık ülkücüler inanmıyor. Türk milleti sizi artık tanıyor ve Güvenmiyor.

2015...2023 Yaşadık ve Gördük.

Siz bu ve buna benzer sözlerinizle ülkücüleri 8 yıl kandırdınız, kullandınız inançlarını yok ettiniz.

Emeklerini pazarladınız.

Bu yola çıkarken Türk milliyetçilerinin iktidar olacağına ve milletimize hizmet edeceğimize bizi inandırmıştınız.

Herkese söz verdiniz, umut verdiniz, beklenti içerisine soktunuz, Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz demiştiniz. ve verdiğiniz sözler ve umutlarla insanları gece gündüz maddi manevi çalıştırdınız. Sonra sinsice Esma bekar aracılığı ile yol arkadaşlarınıza kirli oyun kurdunuz Temayül seçimlerinde hile yaptırdınız.

Fatih Akşener in Arkadaşını vekil yaptınız. Türkiye’nin her yerinde Ülkücülerin hakkını yediniz.

Ayrıca Esma Bekâr aracılığıyla ülkücüleri önce kullandınız sonra dışladınız. Tüm Türkiye’de partide emeği olmayan insanları vekil yaptınız. 2015-2023 verilen emekleri pazarladınız.

HAKSIZSINIZ- HAKSIZSINIZ

Yakalandınız Artık her şey açığa çıktı...

Ülkücülerin vermiş olduğu mücadele ve emekleri üzerinden partimizi aile şirketine cevirdiniz.

Siyasi dolandırıcılardan ülkücü olmaz!

Kardeşte olmaz!

Temiz siyaset olmadan, Temiz toplum olmaz!” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.