Neşe Aytugan Gül Yazdı: " Aldatılan Kadın Neden Boşanmaz?"

Gündem 03.09.2021 - 10:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2832+ kez okundu.
 

Neşe Aytugan Gül Yazdı: " Aldatılan Kadın Neden Boşanmaz?"

Sevdiğiniz adamı, değil bir başka bir kadınla, işiyle bile zor paylaşırken, bazı kadınların nasıl olup da bu duruma kayıtsız kaldığını düşünmemek elde değil.
Sevdiğiniz adamı, değil bir başka bir kadınla, işiyle bile zor paylaşırken, bazı kadınların nasıl olup da bu duruma kayıtsız kaldığını düşünmemek elde değil. Bir kadın nasıl oluyor da "diğer kadın" olmayı kabul ediyor? Konunun uzmanları, aldatılma sonrası yaşanan sürece farklı yaklaşımlar getiriyor. Aldatılan kadının erkeğini terk etmemesinin, aldatılmayı kabullenmesinin başlıca nedeni erkeğin maddi gücüdür. Kadın aldatan erkeği terk ettiğinde erkeğin mal varlığını da terk etmiş olacak. Bu da ömür boyu rahat bir hayata “güle güle” demek ve gelecek kaygısını buyur etmektir.  >>>TIKLAYINIZ
Sevdiğiniz adamı, değil bir başka bir kadınla, işiyle bile zor paylaşırken, bazı kadınların nasıl olup da bu duruma kayıtsız kaldığını düşünmemek elde değil.

Sevdiğiniz adamı, değil bir başka bir kadınla, işiyle bile zor paylaşırken, bazı kadınların nasıl olup da bu duruma kayıtsız kaldığını düşünmemek elde değil. Bir kadın nasıl oluyor da "diğer kadın" olmayı kabul ediyor? Konunun uzmanları, aldatılma sonrası yaşanan sürece farklı yaklaşımlar getiriyor.

Aldatılan kadının erkeğini terk etmemesinin, aldatılmayı kabullenmesinin başlıca nedeni erkeğin maddi gücüdür. Kadın aldatan erkeği terk ettiğinde erkeğin mal varlığını da terk etmiş olacak. Bu da ömür boyu rahat bir hayata “güle güle” demek ve gelecek kaygısını buyur etmektir. 

>>>TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.