Ramazan Demek, Paylaşmak Demektir

Asayiş 15.04.2021 - 19:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2718+ kez okundu.
 

Ramazan Demek, Paylaşmak Demektir

Ramazan ayı dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve gönüllere dokunabilmek amacıyla hayır yapmayı ihmal etmeyelim.
Ramazan ayı dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve gönüllere dokunabilmek amacıyla hayır yapmayı ihmal etmeyelim. Peygamber efendimiz; “Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracak, elbiseye ihtiyacı olan bir mümini giydirirse, Allah da ona cennetin yemyeşil elbiselerinden giydirecektir.” buyurmuşlardır. Dinimizin de emretmiş olduğu yardımlaşma geleneği, Türk toplumunun milli karakteridir. Tarih boyunca ihtiyaç sahibine elini uzatmaktan geri durmayan yüce milletimiz, hayatın her safhasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma örnekleri sergilemiştir. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yapacağımız aynî yardımları (gıda kolisi, giyim vb.) hazırlarken pandemi nedeniyle zor günler geçiren küçük esnafımızı unutmayalım. Esnafımızdan alışveriş yaparak onlara da destek olalım. İhtiyaç sahibi kişilere Kaymakamlıklarımız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız ve Meslek Kuruluşları aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İhtiyaç Sahiplerine El Uzatalım, Mutluluğu Paylaşalım. Alışverişimizi Esnaftan Yapalım, Esnafımıza Sahip Çıkalım. Allah hayrınızı kabul etsin. Ersin Yazıcı Antalya Valisi
Ramazan ayı dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve gönüllere dokunabilmek amacıyla hayır yapmayı ihmal etmeyelim.

Ramazan ayı dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve gönüllere dokunabilmek amacıyla hayır yapmayı ihmal etmeyelim. Peygamber efendimiz; “Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracak, elbiseye ihtiyacı olan bir mümini giydirirse, Allah da ona cennetin yemyeşil elbiselerinden giydirecektir.” buyurmuşlardır. Dinimizin de emretmiş olduğu yardımlaşma geleneği, Türk toplumunun milli karakteridir. Tarih boyunca ihtiyaç sahibine elini uzatmaktan geri durmayan yüce milletimiz, hayatın her safhasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma örnekleri sergilemiştir. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yapacağımız aynî yardımları (gıda kolisi, giyim vb.) hazırlarken pandemi nedeniyle zor günler geçiren küçük esnafımızı unutmayalım. Esnafımızdan alışveriş yaparak onlara da destek olalım. İhtiyaç sahibi kişilere Kaymakamlıklarımız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız ve Meslek Kuruluşları aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

İhtiyaç Sahiplerine El Uzatalım, Mutluluğu Paylaşalım.

Alışverişimizi Esnaftan Yapalım, Esnafımıza Sahip Çıkalım.

Allah hayrınızı kabul etsin.

Ersin Yazıcı Antalya Valisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.