Sedat Tuygun 10 Kasım Mesajı Yayınladı

Gündem 08.11.2020 - 20:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2753+ kez okundu.
 

Sedat Tuygun 10 Kasım Mesajı Yayınladı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 10 Kasım Atatürk’ün 82. ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 10 Kasım Atatürk’ün 82. ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun mesajında, “Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşını zaferle sonuçlandıran Atatürk, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, temellerini attığı Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmaktı. Yok, oluşun eşiğinden dönerek, büyük bir kararlılık gösteren milletimiz, bu yolda önemli mesafeler kat etti.  Bugün bizlere düşen görev; Kazanımlarımızı koruyarak, özgürlüklerimizden asla bir adım bile geriye düşmeyerek, aldığımız emaneti daha da ileri boyutlara taşımaktır. Cumhuriyete, demokrasiye, gönül vermiş bizlerin, Atamızın bıraktığı eşsiz armağanı korumak ve kollamak adına verdiği mücadele asla bitmeyecek, bitirilemeyecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum “ dedi.  
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 10 Kasım Atatürk’ün 82. ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 10 Kasım Atatürk’ün 82. ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun mesajında, “Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşını zaferle sonuçlandıran Atatürk, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, temellerini attığı Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmaktı. Yok, oluşun eşiğinden dönerek, büyük bir kararlılık gösteren milletimiz, bu yolda önemli mesafeler kat etti.  Bugün bizlere düşen görev; Kazanımlarımızı koruyarak, özgürlüklerimizden asla bir adım bile geriye düşmeyerek, aldığımız emaneti daha da ileri boyutlara taşımaktır. Cumhuriyete, demokrasiye, gönül vermiş bizlerin, Atamızın bıraktığı eşsiz armağanı korumak ve kollamak adına verdiği mücadele asla bitmeyecek, bitirilemeyecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum “ dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.