Sedat Tuygun’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Politika 23.11.2020 - 22:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1794+ kez okundu.
 

Sedat Tuygun’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği gün olan 24 Kasım tarihinin ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlanması, öğretmenlerimize verilen değerin en büyük göstergesidir. Öğretmenlik, millet olarak bizler için her zaman kutsal bir meslek olarak benimsenmiştir. Ülke olarak geleceğimizin şekillenmesindeki en büyük unsur eğitimdir ve eğitimin baş mimarları da elbette öğretmenlerimizdir. Bizlere sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, ilimi, bilimi, kısacası iyi ve başarılı bir insan olma yolunda gerekli olan her değeri öğreten öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve bu memleketin aydınlık geleceği için hayatlarını iyi bir neslin yetişmesine adayan tüm öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyorum”
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği gün olan 24 Kasım tarihinin ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlanması, öğretmenlerimize verilen değerin en büyük göstergesidir. Öğretmenlik, millet olarak bizler için her zaman kutsal bir meslek olarak benimsenmiştir. Ülke olarak geleceğimizin şekillenmesindeki en büyük unsur eğitimdir ve eğitimin baş mimarları da elbette öğretmenlerimizdir. Bizlere sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, ilimi, bilimi, kısacası iyi ve başarılı bir insan olma yolunda gerekli olan her değeri öğreten öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve bu memleketin aydınlık geleceği için hayatlarını iyi bir neslin yetişmesine adayan tüm öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.