Sedat Tuygun ’dan Kurban Bayramı Mesajı

Politika 18.07.2021 - 19:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1871+ kez okundu.
 

Sedat Tuygun ’dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP)  Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Tuyğun, mesajında şunları kaydetti; “Birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bununla birlikte bayramlar, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Milletimizin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olması, ülkemizin en önemli gücünü oluşturmaktadır. Gücümüzün temeli ise birlik ve beraberliğimiz, yüzyıllar boyunca büyük bir itinayla yaşattığımız kardeşlik ruhudur. Aziz Milletimizin, kardeşlik ve birlik gücümüzün daha da arttığı, refah ve huzurumuzun pekiştiği, ülkemizin aydınlık yarınlarının inşa edildiği nice bayramları yaşamasını temenni eder, Antalyalı Hemşerilerimizin, bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP)  Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Tuyğun, mesajında şunları kaydetti; “Birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır.

Bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bununla birlikte bayramlar, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Milletimizin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olması, ülkemizin en önemli gücünü oluşturmaktadır. Gücümüzün temeli ise birlik ve beraberliğimiz, yüzyıllar boyunca büyük bir itinayla yaşattığımız kardeşlik ruhudur.

Aziz Milletimizin, kardeşlik ve birlik gücümüzün daha da arttığı, refah ve huzurumuzun pekiştiği, ülkemizin aydınlık yarınlarının inşa edildiği nice bayramları yaşamasını temenni eder, Antalyalı Hemşerilerimizin, bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.