Semih Saygıner Özdilekpark Antalya’ da

Asayiş 26.04.2019 - 18:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2847+ kez okundu.
 

Semih Saygıner Özdilekpark Antalya’ da

ÖzdilekPark Antalya, Dünya Bilardo Şampiyonu ve Milli Sporcu Semih Saygıner’ i ağırlamaya hazırlanıyor.
28 Nisan Pazar günü saat 18:00’ de AVM ana giriş etkinlik alanında gerçekleştirilecek etkinlikte, Semih Saygıner kendisini izlemeye gelen misafirlerine unutulmaz bir bilardo gösterisi sergileyecektir. Gösteri sonrasında sevenlerine imzalı fotoğrafını hediye ederek, birlikte fotoğraf çekimi yapacaktır. ÖzdilekPark Antalya birbirinden farklı etkinlik ve kampanyalar düzenlemeye ara vermeden devam edecek.
ÖzdilekPark Antalya, Dünya Bilardo Şampiyonu ve Milli Sporcu Semih Saygıner’ i ağırlamaya hazırlanıyor.

28 Nisan Pazar günü saat 18:00’ de AVM ana giriş etkinlik alanında gerçekleştirilecek etkinlikte, Semih Saygıner kendisini izlemeye gelen misafirlerine unutulmaz bir bilardo gösterisi sergileyecektir. Gösteri sonrasında sevenlerine imzalı fotoğrafını hediye ederek, birlikte fotoğraf çekimi yapacaktır.

ÖzdilekPark Antalya birbirinden farklı etkinlik ve kampanyalar düzenlemeye ara vermeden devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.