Serik’e Yeni Hayvan Pazarı

Belediyeler 05.07.2019 - 23:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2519+ kez okundu.
 

Serik’e Yeni Hayvan Pazarı

Serik’in Çandır mahallesinde yapımına başlanan hayvan pazarının kurban bayramına yetiştirilmesi için Serik Belediyesi ekipleri yoğun mesai yapıyor.
Çandır Mahallesinde 27.000 m2 üzerine kurulacak olan hayvan pazarının içerisinde Duş, Tuvalet, Mescit, Dinlenme alanları ve güvenlik noktası yer alacak.  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin zemin düzleme çalışmalarının ardından, elektrik, su ve sulama sistemleri için altyapı çalışmalarına başlanacak. APUTKAN: “SERİK’İN ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇLARINDAN BİRİSİ DE HAYVAN PAZARIYDI” Serik’in önemli bir ihtiyacı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Enver Aputkan; Vatandaşlarımız Kurbanlıklarını daha sağlıklı bir ortamda alabilecekleri gibi üreticilerde hayvanlarını rahat bir ortamda satma fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda içerisinde dinlenebilecekleri ve kişisel ihtiyaçlarını giderebilecekleri alanlar oluşturacağız” dedi.
Serik’in Çandır mahallesinde yapımına başlanan hayvan pazarının kurban bayramına yetiştirilmesi için Serik Belediyesi ekipleri yoğun mesai yapıyor.

Çandır Mahallesinde 27.000 m2 üzerine kurulacak olan hayvan pazarının içerisinde Duş, Tuvalet, Mescit, Dinlenme alanları ve güvenlik noktası yer alacak.  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin zemin düzleme çalışmalarının ardından, elektrik, su ve sulama sistemleri için altyapı çalışmalarına başlanacak.

APUTKAN: “SERİK’İN ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇLARINDAN BİRİSİ DE HAYVAN PAZARIYDI”

Serik’in önemli bir ihtiyacı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Enver Aputkan; Vatandaşlarımız Kurbanlıklarını daha sağlıklı bir ortamda alabilecekleri gibi üreticilerde hayvanlarını rahat bir ortamda satma fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda içerisinde dinlenebilecekleri ve kişisel ihtiyaçlarını giderebilecekleri alanlar oluşturacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.