Son Dakika; “İyi Parti Antalya’da Kongre Tarihi Belli Oldu”

Politika 30.07.2020 - 01:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2293+ kez okundu.
 

Son Dakika; “İyi Parti Antalya’da Kongre Tarihi Belli Oldu”

İyi Parti Antalya’da daha önce yapılması planlanan 1. Olağan il kongre tarihi belli oldu
İyi Parti Antalya’da daha önce yapılması planlanan 1. Olağan il kongre tarihi belli oldu 14 Mart 2020’de sağlık bakanlığının yürüttüğü Coronavirüs’le ilgili tedbirler kapsamında alınan bilim kurulunun kararıyla planlanan tüm kongreler ileri tarihlere ertelenmişti. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ilçelerin çoğunluğunun bitmesiyle Genel Merkezden gelen talimatla Antalya il 1. Olağan kongremizin 01.Eylül 2020’de yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde yola çıkan iyi ve cesur insanlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde kaybolan umutları yeşertmek karanlığı yeniden aydınlığa dönüştürmek önümüzdeki süreçte İyi Partiyi iktidar yapmak için çalışacağız. Bu süreçte Aday olan tüm arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarı diliyorum Allah Yar ve Yardımcımız olsun ”dedi
İyi Parti Antalya’da daha önce yapılması planlanan 1. Olağan il kongre tarihi belli oldu

İyi Parti Antalya’da daha önce yapılması planlanan 1. Olağan il kongre tarihi belli oldu

14 Mart 2020’de sağlık bakanlığının yürüttüğü Coronavirüs’le ilgili tedbirler kapsamında alınan bilim kurulunun kararıyla planlanan tüm kongreler ileri tarihlere ertelenmişti.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ilçelerin çoğunluğunun bitmesiyle Genel Merkezden gelen talimatla Antalya il 1. Olağan kongremizin 01.Eylül 2020’de yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde yola çıkan iyi ve cesur insanlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde kaybolan umutları yeşertmek karanlığı yeniden aydınlığa dönüştürmek önümüzdeki süreçte İyi Partiyi iktidar yapmak için çalışacağız. Bu süreçte Aday olan tüm arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarı diliyorum Allah Yar ve Yardımcımız olsun ”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.