TMY İşçi İstihdamı Sözlü/Mülakat Sınavı Sonucu Duyurusu

Asayiş 09.05.2019 - 00:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2139+ kez okundu.
 

TMY İşçi İstihdamı Sözlü/Mülakat Sınavı Sonucu Duyurusu

4857 Sayılı İş Kanunun 30’uncu maddesi ile bu maddeye istinaden çıkartılan Yurt içinde İşe Yerleştirme Hakkında Yönetmelik gereğince; Emniyet Genel Müdürlüğümüz Merkez ve Taşra Teşkilatında 50 (elli) ve daha fazla işçi çalıştıran birimlerimiz 4 oranında engelli 2 oranında terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi çalıştırma yükümlülüğü kapsamında; Yurt İçinde İşe Yerleştirme Hizmetleri Hakkında Yönetmeliğinin 10’uncu maddesinin (a) bendinde belirtilen hükümler doğrultusunda yapılması gerektiği belirtilmiştir. Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünce, İl Emniyet Müdürlüğümüz için 1 (bir) Terörle Mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi kadrosunun tahsisi yapıldığı bildirilmiştir. Antalya İl Emniyet Müdürlüğümüz sürekli işçi kadrosunda görevlendirmek üzere “İnşaat Boyacısı/Boyacı/Badanacı” alanında” 1 (bir) Terörle Mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi istihdamı için 08 Mayıs 2019 günü saat 10.00-12.00 arasında sözlü/mülakat sınavı yapılmış olup, sınav sonucu ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü İşçi İstihdamı Sınav Komisyonu’nun Duyurusu aşağıya çıkartılmıştır.

4857 Sayılı İş Kanunun 30’uncu maddesi ile bu maddeye istinaden çıkartılan Yurt içinde İşe Yerleştirme Hakkında Yönetmelik gereğince; Emniyet Genel Müdürlüğümüz Merkez ve Taşra Teşkilatında 50 (elli) ve daha fazla işçi çalıştıran birimlerimiz 4 oranında engelli 2 oranında terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi çalıştırma yükümlülüğü kapsamında; Yurt İçinde İşe Yerleştirme Hizmetleri Hakkında Yönetmeliğinin 10’uncu maddesinin (a) bendinde belirtilen hükümler doğrultusunda yapılması gerektiği belirtilmiştir.

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünce, İl Emniyet Müdürlüğümüz için 1 (bir) Terörle Mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi kadrosunun tahsisi yapıldığı bildirilmiştir.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğümüz sürekli işçi kadrosunda görevlendirmek üzere “İnşaat Boyacısı/Boyacı/Badanacı” alanında” 1 (bir) Terörle Mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi istihdamı için 08 Mayıs 2019 günü saat 10.00-12.00 arasında sözlü/mülakat sınavı yapılmış olup, sınav sonucu ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü İşçi İstihdamı Sınav Komisyonu’nun Duyurusu aşağıya çıkartılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.