Tütüncü’den Muhtarlara Tebrik Ziyareti

Gündem 16.05.2019 - 00:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1857+ kez okundu.
 

Tütüncü’den Muhtarlara Tebrik Ziyareti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 31 Mart’ta yapılan Yerel Seçimleri kazanan mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kepez bölgesinden mahalle muhtarı seçilen 68 muhtarı ziyaret turuna başladı. Kepez’in seçilen muhtarlarını tek tek ziyaret eden Başkan Tütüncü, görevlerinde başarılar diledi. Muhtarların kendi sorunlarından önce yaşadığı şehrin sorunlarına yönelik özveriyle çalıştıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Vatandaşlarla her zaman iç içe yaşayan, halkın temsilcisi olan muhtarlarımızı biz her zaman el üzerinde tuttuk ve tutmaya da devam edeceğiz. “ dedi. El birliğiyle Kepez için çalışıyoruz Her ay Kepezli muhtarlar ile bir araya geldiklerini ve örnek bir dayanışma, kaynaşma ve kardeşlik iklimi sergilediklerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepezli muhtarlarımız ile her zaman daha güzel bir Kepez için çalıştık. Görevlerine yeni gelen ya da tekrar devam eden muhtarlarımızla da yine en güzel Kepez için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. “ diye konuştu. Önceliğimiz hemşehrilerimiz Hizmet üretirken, mahalle muhtarlarının veya mahallelerin siyasi görüşlerine bakılmadığını değinen Başkan Tütüncü, “Birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız muhtarlarımızla her zaman önceliğimiz hemşehrilerimize kaliteli hizmet götürebilmek oldu.” dedi. Tütüncü, hizmetin önceliği gerekliliği neyi emrediyorsa onu yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi. Mahalle muhtarları da Kepez’e üç dönemdir  başkanlık eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler. Gerçekleşen ziyaretlerde bugüne kadar yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, yeni dönemde mahallelerindeki asfalt, kaldırım, yeni yol ve park yapımıyla ilgili taleplerini de dile getirdiler.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 31 Mart’ta yapılan Yerel Seçimleri kazanan mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kepez bölgesinden mahalle muhtarı seçilen 68 muhtarı ziyaret turuna başladı. Kepez’in seçilen muhtarlarını tek tek ziyaret eden Başkan Tütüncü, görevlerinde başarılar diledi. Muhtarların kendi sorunlarından önce yaşadığı şehrin sorunlarına yönelik özveriyle çalıştıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Vatandaşlarla her zaman iç içe yaşayan, halkın temsilcisi olan muhtarlarımızı biz her zaman el üzerinde tuttuk ve tutmaya da devam edeceğiz. “ dedi.

El birliğiyle Kepez için çalışıyoruz

Her ay Kepezli muhtarlar ile bir araya geldiklerini ve örnek bir dayanışma, kaynaşma ve kardeşlik iklimi sergilediklerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepezli muhtarlarımız ile her zaman daha güzel bir Kepez için çalıştık. Görevlerine yeni gelen ya da tekrar devam eden muhtarlarımızla da yine en güzel Kepez için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. “ diye konuştu.

Önceliğimiz hemşehrilerimiz

Hizmet üretirken, mahalle muhtarlarının veya mahallelerin siyasi görüşlerine bakılmadığını değinen Başkan Tütüncü, “Birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız muhtarlarımızla her zaman önceliğimiz hemşehrilerimize kaliteli hizmet götürebilmek oldu.” dedi. Tütüncü, hizmetin önceliği gerekliliği neyi emrediyorsa onu yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi. Mahalle muhtarları da Kepez’e üç dönemdir  başkanlık eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler. Gerçekleşen ziyaretlerde bugüne kadar yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, yeni dönemde mahallelerindeki asfalt, kaldırım, yeni yol ve park yapımıyla ilgili taleplerini de dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.