Tütüncü, Gönül Kapılarını Çalıyor

Gündem 10.05.2019 - 21:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1905+ kez okundu.
 

Tütüncü, Gönül Kapılarını Çalıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, on bir ayın sultanı Ramazan ayında hemşehrilerinin gönül kapılarını çalıyor.
On bir ayın sultanı Ramazan ayında, hemşehrileri ile iftar sofralarında buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ev ev, kapı kapı dolaşıyor. Hemşehrilerinin gönül kapılarını çalan Başkan Tütüncü, mahalle sakinlerinin de istek ve dileklerini dinliyor. Tütüncü, iftardan önce cadde ve sokaklardaki ilçe esnafını ziyaret ediyor, sonrasında da hemşehrilerinin evlerine konuk oluyor. Ramazan’ın hayatı paylaştıkça, birlikte oldukça güzel olduğunu söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ramazanda gönül kapılarını çalmaya, büyüklerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz.” dedi. Ramazan ayında bin ev ziyareti “Ramazan güzellikleri paylaşmak, hayatı paylaşmak, sofraları paylaşmak, hatırları paylaşmak ve hatıraları biriktirmektir.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Böyle yaptıkça toplumsal yapımızı güçlendireceğiz. Birbirimize daha güzel bir biçimde sarıldıkça her şey çok daha güzel olacak. Bugünleri iyi değerlendirerek toplumsal yapımızı güçlendirelim.” diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü geçen Ramazan ayında bin ev ziyareti gerçekleştirmiş, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların da evlerine konuk olmuştu.  
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, on bir ayın sultanı Ramazan ayında hemşehrilerinin gönül kapılarını çalıyor.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında, hemşehrileri ile iftar sofralarında buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ev ev, kapı kapı dolaşıyor. Hemşehrilerinin gönül kapılarını çalan Başkan Tütüncü, mahalle sakinlerinin de istek ve dileklerini dinliyor. Tütüncü, iftardan önce cadde ve sokaklardaki ilçe esnafını ziyaret ediyor, sonrasında da hemşehrilerinin evlerine konuk oluyor. Ramazan’ın hayatı paylaştıkça, birlikte oldukça güzel olduğunu söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ramazanda gönül kapılarını çalmaya, büyüklerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Ramazan ayında bin ev ziyareti

“Ramazan güzellikleri paylaşmak, hayatı paylaşmak, sofraları paylaşmak, hatırları paylaşmak ve hatıraları biriktirmektir.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Böyle yaptıkça toplumsal yapımızı güçlendireceğiz. Birbirimize daha güzel bir biçimde sarıldıkça her şey çok daha güzel olacak. Bugünleri iyi değerlendirerek toplumsal yapımızı güçlendirelim.” diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü geçen Ramazan ayında bin ev ziyareti gerçekleştirmiş, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların da evlerine konuk olmuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.