Vali Münir Karaloğlu’ndan Açıklama

11.05.2020 - 19:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2019+ kez okundu.
 

Vali Münir Karaloğlu’ndan Açıklama

Sevgili Anneler ve Babalar, Huzurun ve manevi coşkunun ayı Ramazan’ı hep birlikte idrak ediyoruz. Gecelerimiz bir kandille aydınlanmışçasına ışıl ışıl; yüzlerimizde Ramazan neşesi…   Rabbim, oruçlarınızı ve dualarınızı, engin merhametiyle kabul etsin. Bu rahmet ayını sağlıklı ve huzurlu yarınlara kavuşmamıza, birlik ve beraberlik bağlarımızın güçlenmesine vesile kılsın. Ramazan Bayramı sevinçtir, mutluluktur.  Tabi ki, bayram mutluluğu çocuklarımızla katlanır, kanatlanır; güzelleşir. Biz de, Ramazan Bayramı yaklaşırken, KOVİD-19 tehdidi nedeniyle evden çıkamayan, okulundan, parklardan uzak kalan güzel çocuklarımızın bir nebze olsun, mutluluğuna vesile olmak için, bu sefer daha kolay ve çok daha “Tatlı Bir Kampanya” başlatıyoruz. 14 yaş altı tüm çocuklarımızı davet ediyoruz. Sevgili Çocuklar! Mutluluğun resmini çizebilir misiniz? Hani dedik ya, “Ramazan Bayramı sevinçtir, mutluluktur” diye… Sizlerden, Ramazan Bayramı’nın yani, sevinç ve mutluluğun resmini çizmenizi bekliyoruz. Bir resim çizerek bize, Ramazan Bayramı’nda ne yapmak istediğinizi de anlatabilirsiniz. Yaptığınız resmi siz tutun ve aileniz fotoğrafınızı çeksin. Sonra fotoğrafı bize gönderin; bilgi ve çikolata dolu bir kütüphaneniz olsun. 18 Mayıs’a kadar kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Önce, çektiğiniz fotoğrafı Twitter gönderimizin altına yorum olarak paylaşın. Sonra, paylaştığınız yorumun ekran görüntüsünü alarak; çocuğumuzun adı, soyadı ve açık adres bilgisiyle birlikte bayramhediyem@gmail.com mail adresimize göndermeniz yeterli olacaktır. Mail gönderen ilk 1000 çocuğumuza, güzel bir kitapla birlikte, tatlı mı tatlı bir ÇİKOLATA KÜTÜPHANESİ hediye ediyoruz. Haydi, hepinizi renklerin büyülü dünyasına bekliyoruz!

Sevgili Anneler ve Babalar,

Huzurun ve manevi coşkunun ayı Ramazan’ı hep birlikte idrak ediyoruz. Gecelerimiz bir kandille aydınlanmışçasına ışıl ışıl; yüzlerimizde Ramazan neşesi…  

Rabbim, oruçlarınızı ve dualarınızı, engin merhametiyle kabul etsin. Bu rahmet ayını sağlıklı ve huzurlu yarınlara kavuşmamıza, birlik ve beraberlik bağlarımızın güçlenmesine vesile kılsın.

Ramazan Bayramı sevinçtir, mutluluktur.  Tabi ki, bayram mutluluğu çocuklarımızla katlanır, kanatlanır; güzelleşir. Biz de, Ramazan Bayramı yaklaşırken, KOVİD-19 tehdidi nedeniyle evden çıkamayan, okulundan, parklardan uzak kalan güzel çocuklarımızın bir nebze olsun, mutluluğuna vesile olmak için, bu sefer daha kolay ve çok daha “Tatlı Bir Kampanya” başlatıyoruz. 14 yaş altı tüm çocuklarımızı davet ediyoruz.

Sevgili Çocuklar!

Mutluluğun resmini çizebilir misiniz?

Hani dedik ya, “Ramazan Bayramı sevinçtir, mutluluktur” diye…

Sizlerden, Ramazan Bayramı’nın yani, sevinç ve mutluluğun resmini çizmenizi bekliyoruz.

Bir resim çizerek bize, Ramazan Bayramı’nda ne yapmak istediğinizi de anlatabilirsiniz.

Yaptığınız resmi siz tutun ve aileniz fotoğrafınızı çeksin.

Sonra fotoğrafı bize gönderin; bilgi ve çikolata dolu bir kütüphaneniz olsun.

18 Mayıs’a kadar kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Önce, çektiğiniz fotoğrafı Twitter gönderimizin altına yorum olarak paylaşın.

Sonra, paylaştığınız yorumun ekran görüntüsünü alarak; çocuğumuzun adı, soyadı ve açık adres bilgisiyle birlikte bayramhediyem@gmail.com mail adresimize göndermeniz yeterli olacaktır.

Mail gönderen ilk 1000 çocuğumuza, güzel bir kitapla birlikte, tatlı mı tatlı bir ÇİKOLATA KÜTÜPHANESİ hediye ediyoruz.

Haydi, hepinizi renklerin büyülü dünyasına bekliyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.