Vezneler Hafta Sonu Açık

Belediyeler 21.05.2019 - 21:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1998+ kez okundu.
 

Vezneler Hafta Sonu Açık

Mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlemler alan Muratpaşa Belediyesi’nin vezneleri, 25-26 Mayıs cumartesi ve pazar günü açık olacak.
Emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ve işyeri sahiplerinin ödediği Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. taksiti ödemeleri için son ödeme tarihi 31 Mayıs Cuma günü sona eriyor. Muratpaşa Belediyesi, mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlemlerini aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Kırcami, Dedeman, Güvenlik,  Cumhuriyet, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Ali Çetinkaya ve Konuksever semt vezneleri, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında da mükelleflere hizmet verecek.  Mükelleflere gecikme faizi gibi cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için vergilerini ödemeleri konusunda çağrıda bulunan Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, veznelerin hafta sonu 08.30 – 17.00 saatleri arasında açık olacağını belirtti.
Mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlemler alan Muratpaşa Belediyesi’nin vezneleri, 25-26 Mayıs cumartesi ve pazar günü açık olacak.

Emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ve işyeri sahiplerinin ödediği Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. taksiti ödemeleri için son ödeme tarihi 31 Mayıs Cuma günü sona eriyor.

Muratpaşa Belediyesi, mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlemlerini aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Kırcami, Dedeman, Güvenlik,  Cumhuriyet, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Ali Çetinkaya ve Konuksever semt vezneleri, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında da mükelleflere hizmet verecek.  Mükelleflere gecikme faizi gibi cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için vergilerini ödemeleri konusunda çağrıda bulunan Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, veznelerin hafta sonu 08.30 – 17.00 saatleri arasında açık olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.