Yumi Veteriner Kliniği açıldı

Magazin 07.05.2019 - 19:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3266+ kez okundu.
 

Yumi Veteriner Kliniği açıldı

Nur Karayiğitulaş ve Ramazan Göksal Göral veteriner kliniğini açarak hizmet vermeye başladı. Veterinerler Nur Karayiğitulaş ve Ramazan Göksal Göral, evcil hayvanların tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir klinik olacaklarını söyledi. TRT Caddesi üzerindeki Yumi Veteriner Kliniği’nin açılışına Karayiğitulaş,  Göral ailesinin yakınları ve davetlilerin yanısıra Antalya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı katıldı. Okunan duaların ardından kliniğin açılışını protokol üyeleri yaparken Veteriner Hekimleri Odası Başkanı T. Murat Karabayoğlu, genç meslektaşına meslek hayatında başarı diledi.

Nur Karayiğitulaş ve Ramazan Göksal Göral veteriner kliniğini açarak hizmet vermeye başladı. Veterinerler Nur Karayiğitulaş ve Ramazan Göksal Göral, evcil hayvanların tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir klinik olacaklarını söyledi.

TRT Caddesi üzerindeki Yumi Veteriner Kliniği’nin açılışına Karayiğitulaş,  Göral ailesinin yakınları ve davetlilerin yanısıra Antalya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı katıldı.

Okunan duaların ardından kliniğin açılışını protokol üyeleri yaparken Veteriner Hekimleri Odası Başkanı T. Murat Karabayoğlu, genç meslektaşına meslek hayatında başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.