Sporla Sağlıklı Nesiller Yetişsin İstiyoruz

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 02.06.2023 - 19:46, Güncelleme: 02.06.2023 - 19:46 3837+ kez okundu.
 

Sporla Sağlıklı Nesiller Yetişsin İstiyoruz

Vali Ersin Yazıcı, Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni’ne katıldı. Vali Yazıcı; “Çocuklarımızı çekirdekten sporla buluşturduğumuz için gurur duyuyoruz.” dedi.
Vali Ersin Yazıcı, Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni’ne katıldı. Vali Yazıcı; “Çocuklarımızı çekirdekten sporla buluşturduğumuz için gurur duyuyoruz.” dedi. Her geçen gün büyüyen ve gelişen çehresiyle Antalya’da, eğitim ve sağlık alanında olduğu gibi spor alanında da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çocukların spor yapmaları ve spor alışkanlıklarının artarak devam etmesi için temeli atılan Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni’ne Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Mahalle Muhtarı Veli Sarı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Spora Erken Yaşlarda Başlanmalı Antalya’da spora verilen önem ve yapılan yatırımlarla birlikte Antalyalı çocuklar sporla buluşmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden beri çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimini önceleyen Vali Yazıcı, sporun insan hayatı için oldukça önemli bir aktivite olduğunu, insan sağlığını koruyan ve hareketliliğini artıran spora, erken yaşlarda başlanmasının alışkanlık oluşturmadaki en önemli koşul olduğunu vurguladı. Spor Tesislerinin Sayısı Artmaya Devam Edecek Eğitim, spor ve sağlık alanlarındaki yatırımların artarak devam ettiğini ve Antalya’ya değer katmaya devam edeceklerini vurgulayan Vali Yazıcı; “Kepez’de çok sık temel atma törenimiz oluyor. Kepez’de ki çocuklarımız ve gençlerimiz bu güzel tesisleri hak ediyorlar. Biz de devlet olarak hak ettiğiniz hizmetleri sizin ayağınıza kadar getirmek için gayret ediyoruz. İstiyoruz ki sağlıklı nesiller yetişsin. Herkesin spor yaptığı ve yaşamında sporun daimi olarak yer aldığı bir hayatı olsun. Çocuklarımızı çekirdekten sporla buluşturduğumuz için gurur duyuyoruz. Tabi ki bunların olmazsa olmazlarından biri de tesisler. Bizler çocuklarımızın spora ulaşma konusunda sıkıntı çekmelerini istemiyoruz. İstiyoruz ki gençlerimiz bir kuruş bile para harcamadan yürüme mesafesinde ki spor tesislerine gidebilsinler. Spor tesislerimizin sayısı artmaya devam edecek. Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu’muz şimdiden çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. Konuşmasının sonunda tüm çocuklardan spor yapma sözü alan Vali Yazıcı; “Sizlere güveniyorum. Sözünüzü tutacağınıza inanıyorum.” şeklinde konuştu. Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu’nun 900 metrekare alan üzerine basketbol ve voleybol sahası olmak üzere 96 kişilik seyirci, 96 kişilik oturma alanı, 2 adet soyunma odası, 1 adet hakem odası ve 1 adette engelli soyunma odası olarak yapılacağı bilgisi verildi. Vali Yazıcı’nın konuşmasının ardından edilen dualar eşliğinde çocukların ve protokol üyelerinin butona basmasıyla Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu’nun temeli atıldı.
Vali Ersin Yazıcı, Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni’ne katıldı. Vali Yazıcı; “Çocuklarımızı çekirdekten sporla buluşturduğumuz için gurur duyuyoruz.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni’ne katıldı. Vali Yazıcı; “Çocuklarımızı çekirdekten sporla buluşturduğumuz için gurur duyuyoruz.” dedi.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen çehresiyle Antalya’da, eğitim ve sağlık alanında olduğu gibi spor alanında da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çocukların spor yapmaları ve spor alışkanlıklarının artarak devam etmesi için temeli atılan Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni’ne Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Mahalle Muhtarı Veli Sarı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Spora Erken Yaşlarda Başlanmalı

Antalya’da spora verilen önem ve yapılan yatırımlarla birlikte Antalyalı çocuklar sporla buluşmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden beri çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimini önceleyen Vali Yazıcı, sporun insan hayatı için oldukça önemli bir aktivite olduğunu, insan sağlığını koruyan ve hareketliliğini artıran spora, erken yaşlarda başlanmasının alışkanlık oluşturmadaki en önemli koşul olduğunu vurguladı.

Spor Tesislerinin Sayısı Artmaya Devam Edecek

Eğitim, spor ve sağlık alanlarındaki yatırımların artarak devam ettiğini ve Antalya’ya değer katmaya devam edeceklerini vurgulayan Vali Yazıcı; “Kepez’de çok sık temel atma törenimiz oluyor. Kepez’de ki çocuklarımız ve gençlerimiz bu güzel tesisleri hak ediyorlar. Biz de devlet olarak hak ettiğiniz hizmetleri sizin ayağınıza kadar getirmek için gayret ediyoruz. İstiyoruz ki sağlıklı nesiller yetişsin. Herkesin spor yaptığı ve yaşamında sporun daimi olarak yer aldığı bir hayatı olsun. Çocuklarımızı çekirdekten sporla buluşturduğumuz için gurur duyuyoruz. Tabi ki bunların olmazsa olmazlarından biri de tesisler. Bizler çocuklarımızın spora ulaşma konusunda sıkıntı çekmelerini istemiyoruz. İstiyoruz ki gençlerimiz bir kuruş bile para harcamadan yürüme mesafesinde ki spor tesislerine gidebilsinler. Spor tesislerimizin sayısı artmaya devam edecek. Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu’muz şimdiden çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda tüm çocuklardan spor yapma sözü alan Vali Yazıcı; “Sizlere güveniyorum. Sözünüzü tutacağınıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu’nun 900 metrekare alan üzerine basketbol ve voleybol sahası olmak üzere 96 kişilik seyirci, 96 kişilik oturma alanı, 2 adet soyunma odası, 1 adet hakem odası ve 1 adette engelli soyunma odası olarak yapılacağı bilgisi verildi.

Vali Yazıcı’nın konuşmasının ardından edilen dualar eşliğinde çocukların ve protokol üyelerinin butona basmasıyla Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu’nun temeli atıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.