Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Süslü Sözlerle Takkiye Yapıyorlar

Gazeteleri, televizyonları, sosyal medyayı izliyor musunuz? Öyleyse.. Daha düne kadar “15 Temmuz kalkışması”na TİYATRO diyenleri de görüyorsunuz demektir.. CHP’lilerin, İyi Parti’lilerin, o ALTILI MASA’da oturan bütün parti temsilcilerinin 6 yıl sonra “15 Temmuz” paylaşımlarıyla nasıl bir SAHTEKARLIK peşinde olduklarını da görüyorsunuz demektir.. Yaklaşık 1 yıl sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi ile genel seçimler var ya.. Daha düne kadar sürekli “asker sopası” gösterenler, “darbe çağrısı” yapanlar.. Birdenbire “demokrasi havarisi” kesiliverdi.. Ama dikkat.. Sanki 15 Temmuz’la hiç alakası yokmuş gibi, “FETÖ”ye lanet okumadan 15 Temmuz şehitlerini yad etmeye çalışıyor.. Nasıl bir samimiyetsizlik, hatta bir sahketarlık içinde olduklarını anlayın artık.. … Bakın size Antalya’dan bir-iki örnek vereyim.. … İyi Parti Antalya Milletvekili HASAN SUBAŞI.. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun” demiş.. Ardından, “FETÖ ve benzeri terörü yaratan, hatalı siyasetin sorgulanması gerektiğini gözardı etmeden güzide milletimizin darbelerden çektiği acıların sona ermesini diliyorum” diyerek, YIKILMAYA ÇALIŞILAN bu hükümeti suçlayan ifadeler kullanmış.. CHP’li Antalya Büyükşehir belediye Başkanı MUHİTTİN BÖCEK.. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü.. Dün olduğu gibi bugün de yarın da demokrasimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkacağız.. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” demiş.. Hatta, “15 Temmuz’la ilgili sergi” bile açmış.. CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı ÜMİT UYSAL.. “15 Temmuz’da insanlarımız, cumhuriyeti, modern demokratik hayatı, çok partili yaşamı ve hukukun üstünlüğü ilkesini gelecek nesillere taşımakta kararlı olduğunu bir kez daha canı pahasına ortaya koydu” demiş.. … Muhalefet kesiminden 15 Temmuz’la ilgili paylaşım yapanların hemen hepsinde CÜMLELER aynı gibi.. Büyük bir çoğunluğu da “paylaşım” yapmak yerine ziyaret yapmayı falan yeğlemiş.. Ama, görüyorsunuz.. Hiçbiri FETÖ’ye lanet okumuyor.. Ya ne yapıyor? 15 Temmuz’da canını ortaya koyan veya bu konuda hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza ŞİRİN görünebilmek için “OY” uğruna TAKKİYE yapıyor.. Yani, SÜSLÜ SÖZLERLE bir çeşit sahtekarlık yapıyor.. … Merak ettiğim şey şu; Bu TAKKİYECİLERE kanacak mısınız, yoksa aklınızı mı kullanacaksınız? Göreceğiz..
Ekleme Tarihi: 16 Temmuz 2022 - Cumartesi

Süslü Sözlerle Takkiye Yapıyorlar

Gazeteleri, televizyonları, sosyal medyayı izliyor musunuz?

Öyleyse..

Daha düne kadar “15 Temmuz kalkışması”na TİYATRO diyenleri de görüyorsunuz demektir..

CHP’lilerin, İyi Parti’lilerin, o ALTILI MASA’da oturan bütün parti temsilcilerinin 6 yıl sonra “15 Temmuz” paylaşımlarıyla nasıl bir SAHTEKARLIK peşinde olduklarını da görüyorsunuz demektir..

Yaklaşık 1 yıl sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi ile genel seçimler var ya..

Daha düne kadar sürekli “asker sopası” gösterenler, “darbe çağrısı” yapanlar..

Birdenbire “demokrasi havarisi” kesiliverdi..

Ama dikkat..

Sanki 15 Temmuz’la hiç alakası yokmuş gibi, “FETÖ”ye lanet okumadan 15 Temmuz şehitlerini yad etmeye çalışıyor..

Nasıl bir samimiyetsizlik, hatta bir sahketarlık içinde olduklarını anlayın artık..

Bakın size Antalya’dan bir-iki örnek vereyim..

İyi Parti Antalya Milletvekili HASAN SUBAŞI..

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun” demiş..

Ardından, “FETÖ ve benzeri terörü yaratan, hatalı siyasetin sorgulanması gerektiğini gözardı etmeden güzide milletimizin darbelerden çektiği acıların sona ermesini diliyorum” diyerek, YIKILMAYA ÇALIŞILAN bu hükümeti suçlayan ifadeler kullanmış..

CHP’li Antalya Büyükşehir belediye Başkanı MUHİTTİN BÖCEK..

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü.. Dün olduğu gibi bugün de yarın da demokrasimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkacağız.. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” demiş..

Hatta, “15 Temmuz’la ilgili sergi” bile açmış..

CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı ÜMİT UYSAL..

“15 Temmuz’da insanlarımız, cumhuriyeti, modern demokratik hayatı, çok partili yaşamı ve hukukun üstünlüğü ilkesini gelecek nesillere taşımakta kararlı olduğunu bir kez daha canı pahasına ortaya koydu” demiş..

Muhalefet kesiminden 15 Temmuz’la ilgili paylaşım yapanların hemen hepsinde CÜMLELER aynı gibi..

Büyük bir çoğunluğu da “paylaşım” yapmak yerine ziyaret yapmayı falan yeğlemiş..

Ama, görüyorsunuz..

Hiçbiri FETÖ’ye lanet okumuyor..

Ya ne yapıyor?

15 Temmuz’da canını ortaya koyan veya bu konuda hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza ŞİRİN görünebilmek için “OY” uğruna TAKKİYE yapıyor..

Yani, SÜSLÜ SÖZLERLE bir çeşit sahtekarlık yapıyor..

Merak ettiğim şey şu;

Bu TAKKİYECİLERE kanacak mısınız, yoksa aklınızı mı kullanacaksınız?

Göreceğiz..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.