Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Akrep 3 Puanla Tanıştı

Antalyaspor  evinde ligin yeni ekibi Samsunsporu ağırladı Haftaya 3 puanla giren  Antalyaspor ilk kez üç puanla tanisti. Hakem Arda Kardeşler'in üstleneceği bu zorlu mücadelede pek hata yapilmadi.diyeblilrim. Antalyaspor  sahaya Leite, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Erdal Rakip, Saric, Jehezkel, Streek, Larssony, ve Buksa ile sahaya çıktı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri n ikisininde  Jehezkel kaydetti.  Antalyaspor, bu karşılaşma ile birlikte bu sezon Süper Lig'deki ilk galibiyetine ulaşmış oldu. Bu sonuçla birlikte Antalyaspor puanını 6'ya yükseltirken, Yılport Samsunspor 1 puanda kaldı. Samsun spor macadaha  iyi başladı Zeki Yavru'nun uzun pasına hareketlenerek kaleci ile karşı karşıya kalan Dimata'nın vuruşunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta çıktı.  Akrep  öne geçti. Larsson'un pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Saric, topu yerden kale önüne ortaladı. Samsunsporlu savuma oyuncusunun uzaklaştırmak istediği top, takım arkadaşına çarptıktan sonra Jehezkel'in önünde kaldı. Jehezkel'in yerden vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu.  Antalyaspor farkı 2'ye çıkardı. Adem Buksa'nın sol kanattan ortasında ceza sahası çizgisine yakın bir noktada topla buluşan Jehezkel'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Szumski'nin eliyle müdahalesine rağmen filelere gitti. Antalyaspor atağında van de Streek müthiş< bir şut çıkardı ancak top direğe çarptı ve gol sesi çıkmadı. Samsunspor atağında sahneye çıkan  Antalyaspor savunmacısı Güray Vural, çok kritik bir müdahale ile golü önledi.mscda başka  gol olmayınca  üç puan akrebin oldu  takımı candan  kutlarım.
Ekleme Tarihi: 23 Eylül 2023 - Cumartesi

Akrep 3 Puanla Tanıştı

Antalyaspor  evinde ligin yeni ekibi Samsunsporu ağırladı Haftaya 3 puanla giren  Antalyaspor ilk kez üç puanla tanisti.

Hakem Arda Kardeşler'in üstleneceği bu zorlu mücadelede pek hata yapilmadi.diyeblilrim.

Antalyaspor  sahaya Leite, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Erdal Rakip, Saric, Jehezkel, Streek, Larssony, ve Buksa ile sahaya çıktı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri n ikisininde  Jehezkel kaydetti.

 Antalyaspor, bu karşılaşma ile birlikte bu sezon Süper Lig'deki ilk galibiyetine ulaşmış oldu.

Bu sonuçla birlikte Antalyaspor puanını 6'ya yükseltirken, Yılport Samsunspor 1 puanda kaldı.

Samsun spor macadaha  iyi başladı Zeki Yavru'nun uzun pasına hareketlenerek kaleci ile karşı karşıya kalan Dimata'nın vuruşunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta çıktı. 

Akrep  öne geçti. Larsson'un pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Saric, topu yerden kale önüne ortaladı. Samsunsporlu savuma oyuncusunun uzaklaştırmak istediği top, takım arkadaşına çarptıktan sonra Jehezkel'in önünde kaldı. Jehezkel'in yerden vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu.

 Antalyaspor farkı 2'ye çıkardı. Adem Buksa'nın sol kanattan ortasında ceza sahası çizgisine yakın bir noktada topla buluşan Jehezkel'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Szumski'nin eliyle müdahalesine rağmen filelere gitti.

Antalyaspor atağında van de Streek müthiş< bir şut çıkardı ancak top direğe çarptı ve gol sesi çıkmadı.

Samsunspor atağında sahneye çıkan

 Antalyaspor savunmacısı Güray Vural, çok kritik bir müdahale ile golü önledi.mscda başka  gol olmayınca  üç puan akrebin oldu  takımı candan  kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.