Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Akrep Rize’de Sağanağa Tutuldu

Antalyaspor, bugün Karadenize ligin c formda ekibi rizeye konuk oldu. Ev sahibi ilk 5 için sahaya  puanları almak için çıktı  akrep son dönemde dış sahada istediği sonuçları alamıyor. Kırmızı beyazlı ekip, deplasmanda oynadığı son  altı maçta iki  beraberlik üç  mağlubiyet yaşadı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri bu süre zarfında tek galibiyetini evinde  Beşiktaş'a karşı aldı. Amaç bugün buradan en azından yenilmeden bir puanı almakdi. İki takım bugüne kadar otuz  kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Antalyaspor'un 12, Çaykur Rizespor'un ise 9 galibiyeti bulunurken, 9 karşılaşmada taraflar yenişemedi. Rizespor rakibini konuk ettiği son üç  Süper Lig maçından galibiyetle ayrıldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antalya'da oynanan mücadele ise golsüz sona ermişti. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan  mücadele  Emre Kargın yönettı maçı, karşılaşmayı Rizespor  farklı kazandı ve bu üç puanı da hakkıyla kazandı. Karşılaşma ya çok hızlı ve istekli başlayan ev sahibi oldu ilk yarı saat daha sonra baş basa geçti diyebilirim  Rıze açılış golünü  bugün harikalar yaratan ve konuk defansa kötü dakikalar yaşatan  Zeqiri yaptı ve  Rizespor  öne geçiren golünü  attı, Golün ardından  Rizespor ataklarına devam etti ancak ilk yarıda başka  gol sesi çıkmadı. Antalyaspor da ikinci yarıya iyi başladı direkleri vurdu beraberliğe çok yaklaştı Ama olmadı akrep  gol bulamazken  Zeqiri sahneye   bir kez daha çıktı  kendisinin ile takımının ikinci golünü attı. Müsabaka böyle  biter derken son  dakikada da Gaich son sözü söyledi skoru  tayin etti ve  farkıda üç  yaptı takımını iyice rahatlattı.  Antalyaspor son dakikalarda pozisyonlara girse de golü bulamadı ve Rize ekibi taraftarı önünde maçı farklı  kazanarak Avrupa yolunda önemli bir galibiyet aldı.
Ekleme Tarihi: 14 Nisan 2024 - Pazar

Akrep Rize’de Sağanağa Tutuldu

Antalyaspor, bugün Karadenize ligin c formda ekibi rizeye konuk oldu.

Ev sahibi ilk 5 için sahaya  puanları almak için çıktı  akrep son dönemde dış sahada istediği sonuçları alamıyor. Kırmızı beyazlı ekip, deplasmanda oynadığı son  altı maçta iki  beraberlik üç  mağlubiyet yaşadı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri bu süre zarfında tek galibiyetini evinde  Beşiktaş'a karşı aldı.

Amaç bugün buradan en azından yenilmeden bir puanı almakdi.

İki takım bugüne kadar otuz  kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Antalyaspor'un 12, Çaykur Rizespor'un ise 9 galibiyeti bulunurken, 9 karşılaşmada taraflar yenişemedi.

Rizespor rakibini konuk ettiği son üç  Süper Lig maçından galibiyetle ayrıldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antalya'da oynanan mücadele ise golsüz sona ermişti.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan  mücadele  Emre Kargın yönettı maçı, karşılaşmayı Rizespor  farklı kazandı ve bu üç puanı da hakkıyla kazandı.

Karşılaşma ya çok hızlı ve istekli başlayan ev sahibi oldu ilk yarı saat daha sonra baş basa geçti diyebilirim  Rıze açılış golünü  bugün harikalar yaratan ve konuk defansa kötü dakikalar yaşatan  Zeqiri yaptı ve  Rizespor  öne geçiren golünü  attı, Golün ardından  Rizespor ataklarına devam etti ancak ilk yarıda başka  gol sesi çıkmadı.

Antalyaspor da ikinci yarıya iyi başladı direkleri vurdu beraberliğe çok yaklaştı Ama olmadı akrep  gol bulamazken  Zeqiri sahneye   bir kez daha çıktı  kendisinin ile takımının ikinci golünü attı.

Müsabaka böyle  biter derken son  dakikada da Gaich son sözü söyledi skoru  tayin etti ve  farkıda üç  yaptı takımını iyice rahatlattı.

 Antalyaspor son dakikalarda pozisyonlara girse de golü bulamadı ve Rize ekibi taraftarı önünde maçı farklı  kazanarak Avrupa yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.