Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Alanyaspor Kadıköyden Puanla Çıktı

Alanyaspor  Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde kadıköyde Fenerbahçe ile karsılastı . Alanyaspor kanarya karsısında muhteşem bir mucadele örnegı göstererek karşılaşmadamn bir puan çıkarmayı bildi. Ev sahibi Fenerbahçe'nin gollerini Dusan Tadic   ve Edin Dzeko kaydederken,   Alanyaspor'un gollerinın ikiside  Augusto'dan geldi. Ligde beş maçtır gol kaydedemeyen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, bu maçta attığı golün ardından negatif yöndeki serisini bozmuş oldu Fenerbahçe karşısında iki gol kaydeden  Alanyasporlu futbolcu Augusto, kariyerinde ilk kez bir maçta iki gol atmış oldu. maça hızlı baslayan Fenerbahce  Tadic'in pasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Cengiz Ünder'in plase vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı. Alanyaspor  ilk atagında öne geçti. Ferdi Kadıoğlu'nun pasında araya giren Eduardo, Djiku'nun müdahalesine rağmen Oğuz Aydın'a pasını aktardı. Bu futbolcu müsait pozisyondaki Sisto'yu gördü. Sisto'nun penaltı noktası üzerinden şutunda kaleci Livakovic'ten dönen topu sol çaprazdan Augusto düzgün bir vuruşla filelere yolladı. Fenerbahçe baskılara başladı kanarya bir atağında Dusan Tadic'in uzaklardan denediği şutt vardı diregi yaladı ciktı ve gol sesi çıkmadı .. İkinci yarı kanarya golle başladı  penaltı kazanan Fenerbahçe'de Dusan Tadic, takımının eşitlik golünü kaydetti oyuna dengeyı getirdi Fenerbahçe atağında karıka oyun cıkaran Edin Dzeko çok gol kacırdı .. Sonunda nıhayet yıne sahneye çıkan Edin Dzeko, takımını öne geçiren golü kaydetti. Alanyaspor da boş durmuyordu golden hemen sonra  bir atağında Augusto bir kez daha sahneye çıktı ve takımının eşitlik golünü kaydetti oyun yenıden basladı . Fenerbahçe'nin bu dakıkadan sonra geriye çekılen Alanya karsısında oyunu tek kale oynamaya  basladı çok  etkili oynayan  edın dzeko ,tadıc ve oyuna sonradan gıren ,kahvecının  cok pozısyonlar yakaladılar   ancak gol sesi çıkmadı. Zor durumda olan Akdenız temsılcısı Alanya bir puanı alarak hanesıne bır puan yazdırdı . Kanarya da  sampıyonluk yolunda buyuk bir yara aldı.
Ekleme Tarihi: 11 Şubat 2024 - Pazar

Alanyaspor Kadıköyden Puanla Çıktı

Alanyaspor  Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde kadıköyde Fenerbahçe ile karsılastı .

Alanyaspor kanarya karsısında muhteşem bir mucadele örnegı göstererek karşılaşmadamn bir puan çıkarmayı bildi.

Ev sahibi Fenerbahçe'nin gollerini Dusan Tadic   ve Edin Dzeko kaydederken,   Alanyaspor'un gollerinın ikiside  Augusto'dan geldi.

Ligde beş maçtır gol kaydedemeyen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, bu maçta attığı golün ardından negatif yöndeki serisini bozmuş oldu

Fenerbahçe karşısında iki gol kaydeden  Alanyasporlu futbolcu Augusto, kariyerinde ilk kez bir maçta iki gol atmış oldu.

maça hızlı baslayan Fenerbahce  Tadic'in pasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Cengiz Ünder'in plase vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

Alanyaspor  ilk atagında öne geçti. Ferdi Kadıoğlu'nun pasında araya giren Eduardo, Djiku'nun müdahalesine rağmen Oğuz Aydın'a pasını aktardı. Bu futbolcu müsait pozisyondaki Sisto'yu gördü. Sisto'nun penaltı noktası üzerinden şutunda kaleci Livakovic'ten dönen topu sol çaprazdan Augusto düzgün bir vuruşla filelere yolladı.

Fenerbahçe baskılara başladı kanarya bir atağında Dusan Tadic'in uzaklardan denediği şutt vardı diregi yaladı ciktı ve gol sesi çıkmadı ..

İkinci yarı kanarya golle başladı  penaltı kazanan Fenerbahçe'de Dusan Tadic, takımının eşitlik golünü kaydetti oyuna dengeyı getirdi

Fenerbahçe atağında karıka oyun cıkaran Edin Dzeko çok gol kacırdı ..

Sonunda nıhayet yıne sahneye çıkan Edin Dzeko, takımını öne geçiren golü kaydetti.

Alanyaspor da boş durmuyordu golden hemen sonra  bir atağında Augusto bir kez daha sahneye çıktı ve takımının eşitlik golünü kaydetti oyun yenıden basladı .

Fenerbahçe'nin bu dakıkadan sonra geriye çekılen Alanya karsısında oyunu tek kale oynamaya  basladı çok  etkili oynayan  edın dzeko ,tadıc ve oyuna sonradan gıren ,kahvecının  cok pozısyonlar yakaladılar   ancak gol sesi çıkmadı.

Zor durumda olan Akdenız temsılcısı Alanya bir puanı alarak hanesıne bır puan yazdırdı .

Kanarya da  sampıyonluk yolunda buyuk bir yara aldı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.