Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspor Evinde Şok Oldu

Antalyaspor bu hafta  evinde düşmemek için çırpınan Pendikspor ile karşı karşıya geldi.  Pendikspor, muhteşem oyunu ile  mücadeleyi kazanarak biraz da olsa nefes aldı Antalyaspor da ilk beşe gırmeyi rafa kaldırdı. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Mame Thiam ve Halil Akbunar kaydetti.Antalyaspor'un tek golünü ise penaltıdan Buksa attı. Antalyasporlu Sander van de Streek, karşılaşmanın son ceyregınde   direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Takımının tek golünü kaydeden Adam Buksa, kırmızı beyazlı forma ile bu sezon ligdeki 15. golünü kaydetti. İbrahim Üzülmez'in öğrencileri galibiyeti 5 hafta sonra hatırladı Maca  iyi  baslayana Antalyaspor penaltı kazandı. Emreun şutunda Antalyaspor penaltı golüyle öne geçti. Penaltı atışını kullanan Buksa, kaleci Erdem Canpolat'ın sağından topu ağlarla buluşturdu akrep one geçti.  Pendikspor hemen skora eşitlik getirdi. Halil Akbunar'ın sağ kanattan ortasına yükselen Erencan Yardımcı'nın kafayla şutunda kaleci Leite, meşin yuvarlağı uzaklaştırmak istedi. Kale alanı soluna seken topla buluşan Thiam, kafayla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Yardımcı hakem Erencan Yardımcı için ofsayt bayrağını kaldırdı, ancak hakem Tugay Kaan Numanoğlu VAR odasındaki incelemenin ardından golün geçerli olduğuna karar verdi oyuna eşitlik geldi. Devre boyle bitecek drrkem uzatmaisrında uzatmaisrında konuk ekip öne geçti. Erdem Özgenç'in pasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Halil Akbunar'ın şutunda, meşin yuvarlak kaleci Leite'nin sağından ağlarla buluştu. Pendik one gectı ama yinede baskıları devam etti Antalya bocalamaya başladı ve üstelıkte kırmızı kart gordü. Antalyasporlu futbolcu van de Streek, VAR incelemesi sonrasında Erdem Özgenç'e yaptığı müdahale dolayısıyla direkt kırmızı kart görmesı ile akrep tamamen oyundan düştü Pendik sporda 3 altın puanla evine döndü.
Ekleme Tarihi: 07 Mayıs 2024 - Salı

Antalyaspor Evinde Şok Oldu

Antalyaspor bu hafta  evinde düşmemek için çırpınan Pendikspor ile karşı karşıya geldi.

 Pendikspor, muhteşem oyunu ile  mücadeleyi kazanarak biraz da olsa nefes aldı Antalyaspor da ilk beşe gırmeyi rafa kaldırdı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Mame Thiam ve Halil Akbunar kaydetti.Antalyaspor'un tek golünü ise penaltıdan Buksa attı.

Antalyasporlu Sander van de Streek, karşılaşmanın son ceyregınde   direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Takımının tek golünü kaydeden Adam Buksa, kırmızı beyazlı forma ile bu sezon ligdeki 15. golünü kaydetti.

İbrahim Üzülmez'in öğrencileri galibiyeti 5 hafta sonra hatırladı

Maca  iyi  baslayana Antalyaspor penaltı kazandı. Emreun şutunda Antalyaspor penaltı golüyle öne geçti. Penaltı atışını kullanan Buksa, kaleci Erdem Canpolat'ın sağından topu ağlarla buluşturdu akrep one geçti.

 Pendikspor hemen skora eşitlik getirdi. Halil Akbunar'ın sağ kanattan ortasına yükselen Erencan Yardımcı'nın kafayla şutunda kaleci Leite, meşin yuvarlağı uzaklaştırmak istedi. Kale alanı soluna seken topla buluşan Thiam, kafayla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Yardımcı hakem Erencan Yardımcı için ofsayt bayrağını kaldırdı, ancak hakem Tugay Kaan Numanoğlu VAR odasındaki incelemenin ardından golün geçerli olduğuna karar verdi oyuna eşitlik geldi.

Devre boyle bitecek drrkem uzatmaisrında uzatmaisrında konuk ekip öne geçti. Erdem Özgenç'in pasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Halil Akbunar'ın şutunda, meşin yuvarlak kaleci Leite'nin sağından ağlarla buluştu.

Pendik one gectı ama yinede baskıları devam etti Antalya bocalamaya başladı ve üstelıkte kırmızı kart gordü. Antalyasporlu futbolcu van de Streek, VAR incelemesi sonrasında Erdem Özgenç'e yaptığı müdahale dolayısıyla direkt kırmızı kart görmesı ile akrep tamamen oyundan düştü Pendik sporda 3 altın puanla evine döndü.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.