Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspor Hatay’a Acımadı

Antalyaspor evinde bu hafta ligde zor Günler geçiren düşmemek için çırpınan Hatayspor konuk etti. Konuk ekip  öne geçmesine rağmen ikinci yarı yediği gollerle  evine boş gitmek zorunda kaldı. Antalyaspor  sahaya Helton, Erdoğan, Veysel, Ömer, Güray, Kaluzinski, Saric, Safuri, Larsson, Van de Streek, ve Adam Buksa ile çıkarken Hatayspor da  tam kadro idi  Erce, Kamil, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Massanga, Ömer, Dele-Bashiru, Mendes, Rivas ve Strandberg vardı sahada. Ligde son olarak Rizespor'a mağlup olan  Antalyaspor'un Geçtiğimiz hafta İstanbulspor'a evinde farklı yenilen Hatayspor ise geride kalan haftalarda  zor günler  yaşayacak diye düşünüyorsun  çünkü bu hafta rakipleri galip geldiler. Ev sahibi Antalyaspor Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın beşini kaybetti. Kırmızı beyazlı ekip, kalan maçlarda ise 2 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. İç sahada oynadığı maçların 8'inden beraberlikle ayrılan Akdeniz ekibi, bu sezon evinde oynadığı maçlarda en fazla beraberlik alan takım oldu. Antalyaspor'un  Hatayspor karşısındaki en büyük kozu Adam Buksa oldu kral hem golünü attı hemde harika bir oynadı . Bu sezon 13 golle takımın en skorer ismi olan Buksa, Hatayspor'a karşı ilk yarıda oynadığı maçta iki gol kaydetmişti.  Maca gelince lyi başlayan konuk ekip  Hatayspor' Fisayo Dele-Bashiru nun karambolden attığı golle one geçti. Antalyaspor' da ikinci yarı daha iyi oynadı  galibiyeti getiren goller Adam Buksa muhteşem kafasından  ve uzatma dakikalarinda Zymer Bytyqi'nin ceza alanı dışından vurduğu muhteşem bir golle Akep i one geçirdi.  Ben iki takımda kutlarım. Bu sonuçla Bitexen Antalyaspor 45 puana yükseldi. Atakaş Hatayspor 33 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Bitexen Antalyaspor deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Atakaş Hatayspor evinde Rams Başakşehir'i konuk edecek.
Ekleme Tarihi: 21 Nisan 2024 - Pazar

Antalyaspor Hatay’a Acımadı

Antalyaspor evinde bu hafta ligde zor Günler geçiren düşmemek için çırpınan Hatayspor konuk etti.

Konuk ekip  öne geçmesine rağmen ikinci yarı yediği gollerle  evine boş gitmek zorunda kaldı.

Antalyaspor  sahaya Helton, Erdoğan, Veysel, Ömer, Güray, Kaluzinski, Saric, Safuri, Larsson, Van de Streek, ve Adam Buksa ile çıkarken

Hatayspor da  tam kadro idi  Erce, Kamil, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Massanga, Ömer, Dele-Bashiru, Mendes, Rivas ve Strandberg vardı sahada.

Ligde son olarak Rizespor'a mağlup olan  Antalyaspor'un Geçtiğimiz hafta İstanbulspor'a evinde farklı yenilen Hatayspor ise geride kalan haftalarda  zor günler  yaşayacak diye düşünüyorsun  çünkü bu hafta rakipleri galip geldiler.

Ev sahibi Antalyaspor Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın beşini kaybetti. Kırmızı beyazlı ekip, kalan maçlarda ise 2 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. İç sahada oynadığı maçların 8'inden beraberlikle ayrılan Akdeniz ekibi, bu sezon evinde oynadığı maçlarda en fazla beraberlik alan takım oldu.

Antalyaspor'un  Hatayspor karşısındaki en büyük kozu Adam Buksa oldu kral hem golünü attı hemde harika bir oynadı . Bu sezon 13 golle takımın en skorer ismi olan Buksa, Hatayspor'a karşı ilk yarıda oynadığı maçta iki gol kaydetmişti.

 Maca gelince lyi başlayan konuk ekip  Hatayspor' Fisayo Dele-Bashiru nun karambolden attığı golle one geçti.

Antalyaspor' da ikinci yarı daha iyi oynadı  galibiyeti getiren goller Adam Buksa muhteşem kafasından  ve uzatma dakikalarinda Zymer Bytyqi'nin ceza alanı dışından vurduğu muhteşem bir golle Akep i one geçirdi.

 Ben iki takımda kutlarım.

Bu sonuçla Bitexen Antalyaspor 45 puana yükseldi. Atakaş Hatayspor 33 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Bitexen Antalyaspor deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Atakaş Hatayspor evinde Rams Başakşehir'i konuk edecek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.